Vi tilbyder

En god isolering af huset giver et lavt energiforbrug og en mindre varmeregning. De fleste huse bygget før 1980 egner sig til hulmursisolering og efterisolering vi tilbyder en effektiv og økonomisk fornuftig løsning, hvor man blæser isoleringsmaterialet ind.

Vi isolerer ikke alene murene, men også alle andre dele af huset, herunder:

 • Lofter
 • Gulve
 • I krybekældre
 • Etagedæk
 • Omkring ventilationsrør og varmerør

Materialevalg

Der findes en række forskellige materialer til at isolere med. Hos DN Isolering har vi specialiseret os i Thermofloc borfri papirisolering, der både er energirigtigt, allergivenligt og miljørigtigt – og så tager processen kun 25% af den tid, det traditionelt tager at isolere et hus.

Lad DN Isolering udføre isoleringen af dit næste projekt – hvad enten det er en renovering af et eksisterende hus, eller om det er et helt nyt byggeprojekt. Vi garanterer dig en holdbar og tilfredsstillende løsning, der tilmed er billig og effektiv.

Vi på tager os opgaver i det meste af Jylland – lige fra Skagen til syd for Århus. Selv har vi base i Hjørring og har en etableret kundekreds i det meste af Nordjylland. Vi påtager os opgaver for både private- og erhvervskunder. Vi henvender os også specifikt til byggefirmaer og typehusfirmaer med besparende og effektive løsninger.

Ring til os i dag på 30 91 90 00 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste isoleringsopgave.

De senere år har vi hos DN Isolering fokuseret udelukkende på papirisolering som materialevalg. Papiret giver de bedste resultater og er også den mest miljørigtige løsning. Vi bruger materialet Termofloc borfri, som er det eneste miljøgodkendte materiale på markedet.
Termofloc er et naturprodukt og helt uden miljøskadelige virkninger. Denne løsning er også optimal for folk med stærke allergier.

Materialet består af genbrugspapir, der er ved højt tryk blæses ind i mellem vægge, lofter og etageadskillelser. Ved brug af papirisolering undgår man kuldebroer – og så undgår man at betale for materialer, der ikke bliver brugt, da papirisoleringen kan blæses ind i alle hjørner.

Tidsbesparende løsning


Det tager kun 25% af tiden at papirisolere i forhold til traditionel isolering. Dette gør, bl.a., at udgifterne til arbejdstid holdes nede. Det tager ikke mere end en eftermiddag at isolere et hus med Thermofloc borfri papirisolering.

Papirisolering giver således en række fordele såsom:

 • En effektiv arbejdsmetode
 • Et energirigtigt resultat
 • En miljørigtig løsning.
 • En minimal affaldshåndtering

Vi kan hjælpe tekniske tegnere, ingeniører og bygningskonstruktører i projekteringsfasen med teknisk dokumentation og konstruktionsvejledning i brugen af Thermofloc borfri papirisolering.

Hvis du har yderlige spørgsmål til Thermofloc borfri papirisolering, så ring allerede i dag
30 91 90 00 til en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Hos DN Isolering har vi i de senere år hjulpet forskellige grene af byggebranchen på større projekter med isoleringsarbejdet. Der er en lang række fordele ved at lade os overtage denne del af byggeprocessen, da den frigiver mandetimer på håndværkerne og holder lønudgifterne nede.

Hvis du lader os stå for isoleringen, kan vi:

 • Skabe et varigt og energibesparende resultat ved hjælp af Thermofoc borfri papirisolering
 • Optimere tidsplanen, da det typisk kun tager os 25% af tiden i forhold til traditionel isolering.
 • Afløse hvor enten murer eller tømrer ellers skulle have arbejdet og dermed holde lønudgifterne på projektet nede.
 • Overtage opgaver, så det frigør tømrere og murere til andre opgaver på projektet.

Med base Hjørring i Nordjylland, kører ud til opgaver fra lige Skagen og ned til syd for Aarhus.
Hvis du er interesseret i at høre mere om mulighederne for et samarbejde med os, er du meget velkommen til at ringe på 30 91 90 00.

Følg os på Facebook