Stigende Fjernvarmepriser

Fra 1. januar 2019 risikerer fjernvarmepriserne at stige voldsomt, hvilket kan få stor betydning for dig!

Som følge af at staten fjerner sit grundtilskud til godt 200 små decentralisererede kraftvarmeværker, hvilket betyder årlige stigninger på op mod 10.000 kr. på forbrugernes varmeregning.

Det kan derfor være en god idé at få undersøgt muligheden for at få efterisolereret dit hjem, hvis det ikke er særlig grundigt isoleret. DN Isolering tilbyder professionel og effektiv isolering af bl.a. huse i hele Nord- og Kronjylland.

Vi er eksperter i isoleringstjek og termografering. På den måde kan vi sætte ind og fokusere på at isolere de områder af dit hjem, hvor der er utætheder, og varmen dermed kan slippe ud.

Hvor stiger fjernvarmen?

Det er ikke til at sige generelt, hvor fjernvarmepriserne stiger eller hvor meget. Derfor bør du undersøge, hvordan dit kraftvarmeværk. I alt 172 varmeværker i hele landet står til at miste tilskuddet.

Hvis du skulle være en af de heldige, der ikke har udsigt til stigninger på varmeregningen, er det alligevel oplagt at undersøge, hvor meget en efterisolering kan hjælpe dig, da der stadig vil være mulighed for at spare penge – og ikke mindst gøre dit hjem mere miljøvenligt.

Effektiv efterisolering der giver besparelser på varmeregningen

Valg af isoleringstype

Papirisolering

Når der skal træffes valg om, hvilken type isolering, der skal benyttes, er der mange fakturerer der skal tænkes ind i beslutningen. DN Isolering står altid til rådighed, til at hjælpe med at træffe den rette beslutning.

Hos DN Isolering er vores fokus flyttet over på papirisolering. Papirisolering er miljøvenligt i forhold til mange isoleringsalternativer – ovenikøbet giver det også de bedste resultater.

Vi tilbyder blandt andet isolering af loft og vægge, så du er sikret, at alle flader er isoleret grundigt. Ved at efterisolere, er der mulighed for at spare mange penge på varmeregningen de næste mange år.

Hulmursisolering

Hvis dine vægge ikke har meget isolering i sig, er et oplagt valg til efterisolering at benytte sig af hulmursisolering. Med hulmursisolering fyldes alle tomme arealer i væggene op. Derfor er der tit mange penge at hente, hvis din bolig er af ældre dato.

Hvis du trænger til at få dit hjem efterisolereret, så ring til os på tlf: 30 91 90 00, og hør mere!

Kontakt os allerede i dag!

Menu