GØR DET SELV ISOLERING
– med professionel assistance

Er du blandt de mange kunder, der helst gerne vil ”gør det selv isolerer”, så har vi en løsning der er helt ideel for dig. Løsningen kombinerer din indsats med al det forberedende arbejde, så som montage af vindstopplader og forhøjelse af gangbro og rammeforhøjer med vores professionelle indblæsning af papirisolering.

Det hele slutter med, at den færdige løsning er udført korrekt og opnår derfor en forsikringsdækning mod råd, brand og svamp hos TRYG Forsikring.

Hvordan kommer du i gang?

  • Du kontakter DN-Isolering der kommer og måler loftet op og giver dig vejledning om konceptet ”Gør det selv isolering”. Opmålingen er helt gratis.
  • Du får et tilbud fra DN Isolering på 1.) ”Gør det selv isolering” 2.) på isolering, hvor DN Isolering foretager hele entreprisen.
  • Ved ”Gør det selv Isolering” køber du vindstopplader samt gangbro og rammeforhøjer i færdig montagesæt. Du får vedledning om montage. Der er ligeledes YouTube videoer der guider der med montagen.
  • Når din montage er færdig kommer DN Isolering og blæser den ønskede volumen papirisolering ind på dit loft. Du hjælper selv med til at fodre indblæsningsmaskinen med papiruld.
  • Du betaler 50% af entreprisen ved bestilling og den resterende 50% efter endt indblæsning. Du modtager isolerings certifikat og forsikringspolice.

Hvad koster det?

VINDPLADER DER DÆKKER 1 SPÆRFAG PR. STK.

FORHØJET GANGBRO (Bestående af 250 x 600 mm spærtræ)
SAMT OSB 3 PLADER PR. METER

RAMMEFORHØJER PR. STK.

PROFESSIONEL INDBLØSNING AF PAPIRULD PR. 100 MM
(Prisen forudsætter at du hjælper med at ”fodre” indblæsningsmaskinen
med pakker.

Kontakt os i dag