Du kan spare mange penge på at energirenovere dit hus

Håndværkerfradrag på isoleringsopgaver

Hos DN Isolering kan du få håndværkerfradrag. Når du får udført en opgave hos DN Isolering kan du bruge boligjobordningen og få håndværkerfradrag på dine isoleringsopgaver.

Det er derfor nu, at du skal energirenovere for at benytte dit personlige fradrag via din skattebillet. Få håndværkerfradrag ved isolering af tag, gulv eller kælder og spar penge på energirenovering af dit hus.

Beregninger viser, at en typisk efterisolering af loft med 250 mm Thermofloc Papirisolering udblæst i et almindeligt dansk hus på ca. 150 m2 tjener sig hjem på under én fyringssæson. Faktisk giver de samme 250 mm en årlig besparelse på ca. kr. 5.600,-. I løbet af 10 år vil det være en skattefri gevinst på op mod kr. 56.000,-.

Med boligjobordningen kan husejere få håndværkernes arbejdsløn betalt over deres skattebillet. Det er derfor nu, at en efterisolering og en investering i en energiforbedring af dit hjem virkelig kan betale sig.

Få håndværkerfradrag på din næste isoleringsopgave

Kontakt os i dag på 30 91 90 00 eller udfyld kontaktformularen og få et tilbud på en isolering af dit hjem! 

Kontakt os i dag

Kort om boligjobordningen

Boligjobordningen er et fradrag på kr. 12.000,- pr. år pr. person, der er fyldt 18 år – dog max kr. 24.000,- pr. husstand pr. år.

Husk, at det også gælder fritidshuse og sommerhuse. Spar derfor også penge på din isolering og energirenovering i dit fritidshus eller sommerhus med håndværkerfradrag hos DN Isolering.

 

Sådan får du håndværkerfradrag

Det er forholdsvis nemt at få håndværkerfradrag. Hvis du ønsker at få håndværkerfradrag på din næste isoleringsopgave, skal du gøre følgende:

  • Vælg et håndværkerfirma med CVR nr. og momsregistrering i Danmark
  • Sørg for at arbejdslønnen er udspecificeret og fremgår tydeligt på fakturaen
  • Betal fakturaen elektronisk over netbank
  • Gem fakturaen i minimum 3 år

Sådan indberetter du håndværkerfradrag

Når opgaven fra det håndværkerfirma, du har valgt, er udført, og du har betalt regningen, skal du for at få håndværkerfradraget, indberette det hos SKAT. Det gør du på følgende måde:

  • Arbejdslønnen indtastes på www.tastselv.skat.dk – under menupunktet ”indberet servicefradrag”
  • Udbetalingen af fradraget sker via forhøjet fradrag fordelt over årets resterende måneder.