Hulmursisolering

Få et bedre indeklima med hulmursisolering

Er der træk i dit hjem, kan det skyldes dårligt isolerede vægge. En hurtig og effektiv løsning på dette problem er hulmursisolering. Vi fylder hulrummet mellem inder- og ydervæggen med papiruld, så der opnås god isolering og et bedre indeklima.

Læs mere om fordelene ved isolering med papiruld.

Miljømæssige og økonomiske fordele

Når du isolerer dine vægge, strømmer den kolde luft udefra ikke ligeså let ind i boligen, og den opvarmede luft lukkes ikke så nemt ud. På den måde behøver du ikke at bruge ligeså meget energi på at varme boligen op, hvilket både vil gavne miljøet og i det fleste tilfælde kan føre til besparelser på varmeregningen alt efter boligens størrelse, opvarmningskilden og den eksisterende isolering.

God isolering kan også øge din boligs værdi, hvis du skulle sætte den til salg en dag. Hulmursisolering er derfor en nem og effektiv løsning, som kan have stor betydning for din økonomi på længere sigt.

Eksperter i hulmursisolering

Hos DN Isolering har vi stor ekspertise inden for hulmursisolering. Vi kan vejlede og rådgive dig omkring de bedste isoleringsmuligheder i dit hjem.

Ønsker du et uforpligtende tilbud, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 30 91 90 00 eller skrive en mail til Dennis@dn-isolering.dk .

Vi udfører bl.a. arbejde i følgende byer

Frederikshavn

Aalborg

Hjørring

Brønderslev

Løkken

Hirtshals

Nørresundby

Skagen

Sindal

Sæby

Skriv til os

Menu