Isolering med papiruld

Vi tilbyder isolering af hele huset

En god isolering af huset giver et lavt energiforbrug og en mindre varmeregning. De fleste huse bygget før 1980 egner sig til hulmursisolering og efterisolering . Vi tilbyder en effektiv og økonomisk fornuftig løsning, hvor  isoleringsmaterialet blæses ind.

Vi isolerer ikke alene murene, men også alle andre dele af huset, herunder:

  • Lofter
  • Gulve
  • I krybekældre
  • Etagedæk
  • Omkring ventilationsrør og varmerør

Papirisolering som materialevalg

Der findes en række forskellige materialer til at isolere med. Hos DN Isolering har vi specialiseret os i Thermofloc borfri papirisolering. Papirisolering er både energirigtigt, allergivenligt og miljørigtigt – og så tager processen kun 25% af den tid, det traditionelt tager at isolere et hus.

Læs mere om papirisolering her.

Lad DN Isolering udføre isoleringen af dit næste projekt – hvad enten det er en renovering af et eksisterende hus, eller om det er et helt nyt byggeprojekt. Vi garanterer dig en holdbar og tilfredsstillende løsning, som tilmed er billig og effektiv.

Vi påtager os opgaver i det meste af Jylland – lige fra Skagen til syd for Århus. Selv har vi base i Hjørring og har en etableret kundekreds i det meste af Nordjylland. Vi påtager os opgaver for både private- og erhvervskunder. Vi henvender os også specifikt til byggefirmaer og typehusfirmaer med besparende og effektive løsninger.

Ring til os i dag på 30 91 90 00 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste isoleringsopgave.

Vi udfører bl.a. arbejde i følgende byer

Frederikshavn

Aalborg

Hjørring

Brønderslev

Løkken

Hirtshals

Nørresundby

Skagen

Sindal

Sæby

Skriv til os

Menu