Efterisolering af væg

Efterisolering af væg – hvorfor?

Ældre bygninger er ofte isoleret meget dårligere end helt nybyggede huse. Det er der flere årsager til. Men det handler især om, at kravene til isolering ikke var de samme dengang, som de er i dag. Bygningsreglementet er mere striks på dette område, både pga. brandsikkerhed og bygningens energiniveau.

En efterisolering af væg kan være nødvendigt i hele boligen. Det kan derfor både være i kælderen, i stueetagen, eller på 1. sal hvor der er skråvægge. Når arbejdet er udført, kan du se frem til et langt bedre varmeforbrug i din bolig. Desuden kan efterisoleringen af væggene også være med til at sikre din ejendom mere effektivt overfor f.eks. brand eller fugtskader.

DN Isolering har erfarne og autoriserede isolatører

Ingen isoleringsopgave er for stor en mundfuld for os. Vi udfører både efterisolering indervæg og efterisolering skråvægge. Når vi udfører efterisoleringen indefra, foregår det typisk med de såkaldte forsatsvægge. Ved skråvægge placeres isoleringen mellem dampspærre og de ydre spær.

Vi udvælger naturligvis de bedste materialer på markedet. Hos DN Isolering kan du altid være sikker på kvaliteten af det arbejde, vi udfører. Derfor bliver alt udført arbejde også certificeret.

Når vores dedikerede medarbejdere foretager efterisolering væg, så foregår det altid med stor ekspertise. Vi har et indgående kendskab til enhver form for efterisolering. Ligeledes har vi styr på, hvilke materialer der er bedst at bruge i forskellige tilfælde.

Man skal kunne stole på sin håndværker. Specielt når man skal have igangsat et større projekt som efterisoleringen af ens vægge. Vi er medlem af Anmeld Håndværker, hvor du kan læse tidligere kunders erfaring med os!

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag