Efterisolering af gulv

Efterisolering af gulv giver bedre varmeforbrug

Efterisolering af etageadskillelse foretages af to årsager. Efterisolering af gulv i stueetagen foretages typisk, fordi der er fodkoldt i rummet. Det kan være pga., at der ikke er isolering nok ovenpå betongulvet. Eller fordi kælderen ikke er isoleret godt nok. Efterisoleringen bemærkes ofte tydeligt på varmeforbruget. Og så giver det også en mere behagelig stue at opholde sig. Efterisolering bør ikke kun foretages mellem stueetage og kælder, men også imellem stue og 1. sal.

Efterisolering mellem etager er vigtigt for varmeforbrug, lydniveau og brandsikkerhed

Er boligen bygget for mange år siden, er det ofte en nødvendighed – ikke blot for at kunne forbedre varmeforbruget, men også for at skabe et bedre indeklima og gøre det mindre lydt mellem de to etager. Dette er især at foretrække i ejendomme, hvor der er lejligheder på hver etage. Der findes ikke noget værre, end at kunne høre når overboen snakker eller tager en tur med støvsugeren.

Efterisolering etageadskillelse foretages ofte i ældre ejendomme og boliger. Der har ofte ikke været de samme krav eller nok fokus på at isolere optimalt, da de oprindeligt blev opført. Er kravene ikke opfyldt, er det især vigtigt at få efterisoleringen foretaget. På den måde sikrer du, at bygningen lever op til gældende regler i forhold til brandsikkerhed.

Vores autoriserede isolatører har erfaring med alle typer efterisolering gulv. De finder derfor altid en god løsning til netop dit gulv. De efterisolerer ethvert type gulv. Hvad enten det er i stueetagen ovenpå beton og kælder. Eller om det er et gulv mellem to etager. Arbejdet udføres altid med miljøvenlige materialer og til en fornuftig pris.

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag