Efterisolering af krybekælder

Efterisolering af krybekælder – hvorfor?

Der kan være flere årsager til at foretage en efterisolering af krybekælder. Det kan både forbedre dit energiforbrug og gøre dit gulv knap så koldt at gå på.

Det kan virke som et stort projekt at flå gulvet op. Men hvis gulvet allerede skal udskiftes, giver det god mening at få undersøgt, om den nuværende isolering er tilstrækkelig. Det er ikke altid, at krybekælderen har været isoleret godt nok, den gang huset blev bygget.

Der er flere måder at efterisolere krybekælderen under gulvet på. Hvis der benyttes efterisolering med granulat, bliver isoleringen blæst ind under gulvet. På denne måde kan krybekælderen isoleres, uden at betongulvet skal tages op. Det er den nemmeste måde at isolere krybekælderen på.

Efterisolering terrændæk og i kælderen

Måske har du slet ikke en krybekælder? Eller måske mangler der blot mere isolering ovenpå dit betongulv? En efterisolering af terrændæk oppefra betyder, at du placerer isoleringen ovenpå betongulvet, men under det gulv, som du lægger ovenpå isoleringsmaterialet.

Det kan også være, at der ikke er isoleret godt nok omkring soklen på dit hus. Dette kan give store problemer med fugt. Efterisolering af sokkel afhjælper dette problem. Det kan især være i kælderen, at det har givet problemer. Her kan det også være nødvendigt at foretage efterisolering kælder af selve væggene.

DN Isolering har et dedikeret hold af autoriserede isolatører. Vi kan derfor hjælpe dig godt videre, uanset om det er efterisolering af gulv over krybekælder eller efterisolering af soklen eller selve kælderen, det drejer sig om.

Lad os tage en snak – så finder vi sammen den bedste løsning! Alt udført arbejde certificeres naturligvis.

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag