Efterisolering af loft

Hvorfor er efterisolering af loft en god idé?

Der er faktisk mange gode grunde til, at du skal få kigget nærmere på isoleringen på dit loft. Er det ikke isoleret godt nok, døjer du måske med problemer som:

  • Dårligt indeklima?
  • Træk og kulde fra loftet?
  • En høj varmeregning?
  • Koldt gulv?

Efterisolering loft kan løse mange af disse problemer. Selvom det kan virke som et større projekt. Så kan du indenfor en årrække tjene pengene ind igen. F.eks. ved en langt lavere varmeregning eller en stigning i din boligs værdi.

Nogle vælger selv at gå i krig med “projekt efterisolering”. Men det kan for mange blive en stor mundfuld. Vi har den rette ekspertise og udstyr til at udføre opgaven både hurtigt og optimalt. Du kan altid kontakte os for at et fornuftigt tilbud på netop din opgave.

Hos DN Isolering får du altid kvalitet for pengene

Vi tilbyder effektiv efterisolering af loft, som altid bliver udført med de bedste materialer på markedet. Derudover har vi også stort fokus på miljøet og benytter blandt andet papiruld som isolering af loftrum.

Ethvert stykke arbejde udført af DN Isolering certificeres naturligvis. Du skal derfor aldrig være i tvivl om, hvor vidt arbejdet er udført til punkt og prikke. Og om det overholder regler og krav på området. Alle vores isolatører er autoriserede og har stor ekspertise og erfaring med efterisolering.

Hvad koster det at efterisolere et loft?

Hvad koster det? Det er altid det helt store spørgsmål. Det kan være svært at give en konkret pris, uden at have set nærmere på dit loftrum. Efterisolering af loft pris afhænger af:

  • Hvor stort loftrummet er?
  • Hvor meget isolering der skal bruges?
  • Skal loftet kunne bruges til opbevaring?
  • Skal loftet efterisoleres fuldstændigt?
  • Er loftet allerede isoleret, men i mindre grad?
  • Skal både inder- og ydervægge efterisoleres?

Det er ikke sikkert, at du selv kan besvare alle disse spørgsmål. Derfor sender vi gerne en af vores autoriserede isolatører på besøg hos dig. De foretager et grundigt tjek af din isolering og foreslår den mest effektive løsning.

Når du vælger DN Isolering, får du altid en god pris på efterisolering med papiruld. Denne type isolering er yderst effektiv og blæses ind på loftet.

Vil du vide mere? Eller har du spørgsmål om isoleringen på netop dit loft? Du kan altid kontakte os for at få rådgivning eller for at efterspørge en pris.

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag