Efterisolering ydervæg

Prisfornuftig efterisolering ydervæg

Højt varmeforbrug? Udelukkende pga. dårlig isolering? Der findes ikke noget mere træls. Det hænder ofte, når du køber et ældre hus. Dengang det blev bygget, har man ikke haft samme krav og fokus på at gøre huset energivenligt. Men med en effektiv efterisolering af ydervægge kan du faktisk komme godt i mål. Det vil give dig et langt bedre varmeforbrug. Det er derfor et fornuftigt valg, hvis du skal i gang med at renovere, eller når ejendommen skal gøres salgsklar.

Selv at gå i gang med efterisolering ydervæg er et kæmpe projekt. Det kan derfor altid fornuftigt at hyre professionelle folk til opgaven. DN Isolering har stor ekspertise og en bred erfaring med forskellige løsninger til efterisolering ydervæg. Vi har styr på, hvor meget man må efterisolere med og hvordan det skal gøres.

Når vi udfører din efterisolering ydervæg, benytter vi selvfølgelig altid kvalitetsmaterialer. På den måde får du den bedste, mest holdbare og energivenlige løsning. Vi giver dig altid et realistisk tilbud og kan udføre alt fra efterisolering ydermur til en indvendig efterisolering af ydervæg samt efterisolering af hulmur.

Sådan foretages efterisolering udefra

En efterisolering udefra kan foretages på to måder. Det kan enten være, hvor man blæser isoleringsmateriale ind i hulrummet mellem indervæg og ydervæg. Men det kan også foretages som efterisolering facade. Således at man placerer isoleringsmaterialet udenpå ydervæggen. Herefter sættes et net på og man pudser væg og facade op.

DN Isolering har stor erfaring med både udvendig efterisolering af let ydervæg og udvendig efterisolering af tung ydervæg. Vi har altid en løsning, uanset hvilken type væg din ejendom er opført med.

Vi udfører også ydervæg efterisolering indefra

Indvendig efterisolering af tung ydervæg udføres typisk, fordi det er svært at blæse isoleringsmateriale ind gennem væggen. Det kan også være pga. en lokalplan, der foreskriver, at du ikke må ændre facadens udseende. Eller fordi du selv ønsker at bevare denne.

Når man foretager denne indvendig efterisolering af ældre ydermure, bruger man typisk forsatsvægge til at efterisolere med. En forsatsvæg er en form for indervæg, der er opbygget som en almindelig gipspladevæg. Når vi bruger denne løsning, laver vi en åndbar konstruktion, hvor der ikke er brug for dampspærre. Udførslen giver et bedre indeklima og en højere overfladetemperatur på væggen.

DN Isolering hjælper med enhver form for efterisolering indefra.

Få en effektiv efterisolering af hulmur

Efterisolering af hulmur betyder, at man blæser isoleringsmateriale ind mellem yder- og indervæg. Dette er en hurtig og effektiv løsning. Når vi udfører efterisolering hulmur, bruger vi papirisolering. Vi er specialiseret i brugen af dette materiale og har brugt det til mange projekter, store som små. Papirisoleringen er både prisfornuftig og miljøvenlig.

Men hvad koster det? Det er det helt store spørgsmål. Det kommer an på:

  • Hvilken type efterisolering du skal have?
  • Hvor stor din ejendom er?
  • Om der er isoleret i forvejen?
  • Om du har en tynd eller tyk ydervæg?

Det er ikke sikkert, at du kan svare på alle disse spørgsmål. Derfor sender vi gerne en af vores autoriserede isolatører ud for at se på netop dit projekt. Når vi har set nærmere på opgaven, kan vi tilbyde en realistisk efterisolering af hulmur pris. Eller en pris på indvendig efterisolering eller udvendig efterisolering på facaden.

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag