Energitilskud

Få energitilskud når du efterisolerer

Hver eneste gang du laver en ændring eller forbedring på din bolig, bør du overveje og regne efter, om det kan betale sig. Det er der mange grunde til, at det kan, når du får boligen efterisoleret. En af dem er, at du kan få energitilskud isolering. Det får du fordi, du forbedrer boligens energiniveau, hvilket er godt for miljøet.

Men hvordan beregnes tilskud isolering 2020? Hvor meget kan du få? Hvilke krav skal du opfylde? Læs mere om tilskud til efterisolering 2020 her.

Ny energispareordning

Kan man få tilskud til isolering?

Tilskud til isolering af hus? Kan jeg få det? Ja, alle husejere kan få tilskuddet. Det er en slags ‘tak for hjælpen’, fordi man forbedrer sit energiforbrug og dermed udleder mindre Co2. Det er især, når man efterisolerer loft og hulmur, at der er en del penge at hente i energitilskud efterisolering.

Tilskud til efterisolering af loft udløses, når du får øget mængden af isoleringen på dit loft. Måske har det slet ikke været isoleret særlig godt? Du kan derfor også have oplevet træk og kulde fra loftet? Og en høj varmeregning? Det er bare et plus, at du kan komme af med disse gener, samtidig med at du får et tilskud fra dit energiselskab.

Energitilskud hulmursisolering giver ofte god mening i ældre bygninger. Nye bygninger er ofte isoleret ret godt, fordi kravene til isolering har været strengere. Men gamle bygninger kan have meget lidt isolering. Det gør også, at dine vægge føles kolde, og det kræver meget at varme boligen op.

Kan det betale sig at efterisolere? Udover tilskud til isolering af loft og andre steder i huset får du typisk også håndværkerfradrag, når du hyrer professionelle til at efterisolere din bolig. Desuden skal du også tænke på, at du på sigt sparer mange penge. Det gør du nemlig hver måned på din varmeregning. Når du holder energitilskuddet, håndværkerfradraget og den optimerede varmeregning sammen, bliver det lige pludselig lettere at finde penge til ‘Projekt-efterisolering’!

DN Isolering er eksperter i efterisolering med papiruld. Dette er en effektiv metode til både loft og hulmur samt mange andre steder i boligen. Du kan altid kontakte os for rådgivning og hjælp til at udregne dit tilskud!

Tilskud til isolering – sådan beregnes det

Isolering tilskud, også kaldet for energitilskud, beregnes ud fra hvor mange kilowatttimer du kommer til at spare pr. m2. Det vil sige, hvor meget din efterisolering forbedrer varmeforbruget.

Da det udregnes, efter hvor meget du sparer pr. m2., vil dit tilskud isolering variere, alt efter hvor meget du skal have efterisoleret. Det spiller også en rolle, hvor meget isolering der har været i forvejen. Har din isolering været nogenlunde, får du måske ikke så højt et energitilskud. Men har isoleringen været nærmest ikke-eksisterende, kommer du til at spare meget på varmen, og du kan også forvente et pænt tilskud.

Hvad får man rent konkret? Det er meget svært bare at slynge et tal ud. Men du kan altid kontakte os, så laver vi en hurtig beregning for dig. Du skal blot nogenlunde vide, hvor mange m2 det drejer sig om og have en idé om, hvor meget isolering der er til stede nu. Så kan vi give det et ca. overslag på, hvor meget tilskud du får.

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag