Gulvisolering

Effektiv isolering af gulve

Hvorfor skal gulvet isoleres? Det er der flere grunde til. Hvis ikke der foretages en effektiv isolering gulve, kommer dit parketgulv eller laminatgulv til at ligge lige ovenpå på betongulvet. Der er altså ikke noget til at isolere mod kulde nedefra. Du vil så kunne forvente et fodkoldt gulv, træk fra gulvet og et ret stort varmespild. Med optimal isolering undgår du alt dette. Det er derfor altid pengene værd at få isoleret godt under gulvet!

Få professionel, kvalitets isolering af gulve

Isolering af gulve foretages altid, når man bygger nyt. Eller hvis man f.eks. lægger nyt gulv i en ældre bolig. Måske har der ikke været isolering under det tidligere gulv. Eller også har det ikke været tilstrækkeligt.

Skal du selv gå i gang med isolering til gulv? Hvis ikke du har erfaring på området, kan det blive en stor mundfuld. Det kræver både ekspertise og udstyr at isolere et gulv effektivt. Det kan derfor godt betale sig at hyre en professionel til opgaven.

En professionel og effektiv gulvisolering giver dig mange fordele:

  • Mindre varmespild
  • Ingen træk fra under gulvet
  • Et lunt gulv at gå på

DN Isolering har et dedikeret hold af autoriserede isolatører. Vi kan tilbyde dig en optimal løsning på isolering i gulv. Vi hjælper både med gulvprojekter i nybyg og renoveringsprojekter.

Isolering terrændæk med de bedste kvalitetsmaterialer

Isolering af gulv over kælder er den typiske måde at isolere et gulv på. Det vil sige, at isoleringen placeres ovenpå betongulvet. Ovenpå lægges dit nye gulv i f.eks. træ, vinyl, laminat eller lignende. Men hvilken type isoleringsmateriale bør du vælge?

Når vi isolerer gulve, bruger vi altid de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Vi har også stort fokus på at bruge miljøvenlige materialer. Derfor bruger vi Thermofloc borfri papirisolering til at isolere med. Dette materiale er både prisfornuftigt, effektivt og allergivenligt. Papirisoleringen giver dig en 100 % tæt isolering under gulvet. Det gør løsningen utrolig energibesparende.

isolering af gulve – hvad koster det?

Isolering af gulve? Hvad koster det egentligt? Prisen varierer naturligvis afhængig af størrelsen på din bolig. Drejer det sig om et helt nyt hus? Hvor der skal isoleres under alle gulve? Eller har du en ældre bolig, hvor der skal isoleres under et nyt gulv?

Vi kan isolere ethvert slags gulv i enhver type bolig eller ejendom. Når vi har set nærmere på netop dit projekt, kan vi give dig et realistisk tilbud på opgaven.

DN Isolering, Nordjylland – Tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag