Vi isolerer forsatsvægge med Thermofloc, der er en åndbar konstruktion helt uden plastik

Isolering med forsatsvægge

Hos DN Isolering laver vi også indvendig isolering med forsatsvægge. Forsatsvægge kan bl.a. anvendes, hvis det ikke er muligt at lave en udvendig isolering.

En forsatsvæg er en slags indervæg, som opbygges som en almindelig gipspladevæg. Når der efterisoleres med en forsatsvæg placeres vægskelettet et stykke fra den eksisterende væg, hvorefter der isoleres imellem skelettet.

Når vi opsætter forsatsvægge, er det for at sikre, at der bliver leveret en åndbar konstruktion helt uden plastik. Med denne konstruktion er der derfor heller ikke behov  for dampspærrer. Derfor kan forsatsvægge være en fordel, når en væg skal isoleres.

En isolering med forsatsvægge forbedrer stadig husets indeklima, da væggen øger den indvendige overfladetemperatur. Isolering med forsatsvægge er derfor en god isoleringsløsning, og er ofte anvendt, hvis hulmursisolering ikke er muligt.

Fremgangsmåde ved indvendig efterisolering med forsatsvægge

Inden vi går i gang med at lave en efterisolering med forsatsvægge, skal dit hus først tjekkes, om det er egnet til at blive isoleret.

Da både den indvendige og udvendige mur skal være i god stand inden isoleringen påbegyndes, tjekker vi:

  • Om den indvendige mur er fri for fugt, og om der er en risiko for, at der opstår fugt
  • Om den indvendige mur er fri for maling, tapet og andre organiske materialer
  • Om den udvendige mur er fri for frostsprængninger, afskallet maling og nedbrudte fuger.

Når vi har lavet et grundigt tjek, om alt er som det skal være, går vi i gang med at lave den indvendige isolering af væggen med en forsatsvæg. Det gør vi på følgende måde:

  • Vi laver skelettet til forsatsvæggen i træ eller stål, og efterisolerer mellem den eksisterende væg og skelettet på den nye forsatsvæg med et lag af papirisolering
  • Er der allerede en dampspærre, skal den fjernes inden. Da vi monterer Thermofloc forsats vægge skal der ikke bruges dampspærrer.
  • Vi monterer til sidst en pladebeklædning.

DN Isolering sørger naturligvis for at tage alle forholdsregler, og giver dig en effektiv indvendig efterisolering med forsatsvægge.

Vi har fået godkendt forskellige konstruktioner, som vi anvender, når vi opsætter en forsatsvæg. Du kan se de forskellige konstruktioner her:

Efterisolering af forsatsvæg med papirisolering

Når vi efterisolerer din forsatsvæg, gør vi det med papirisolering. Hos DN Isolering er vi specialiseret i Thermofloc borfri papirisolering, der både er effektivt og miljøvenligt.

Har du brug for en indvendig eller udvendig isolering? Ring til os i dag på 30 91 90 00 og hør nærmere om, hvilke muligheder du har for isolering, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste isoleringsopgave.

Er du i tvivl om du skal have en indvendig eller udvendig efterisolering, kan du også få et isoleringstjek, hvor vi tjekker dit hus for eksisterende isolering og nye isoleringsmuligheder.

Få et uforpligtende tilbud