Vi isolerer forsatsvægge med Thermofloc, der er en åndbar konstruktion helt uden plastik

Isolering med forsatsvægge

Hos DN Isolering laver vi også indvendig isolering med forsatsvægge. Forsatsvægge kan bl.a. anvendes, hvis det ikke er muligt at lave en udvendig isolering.

En forsatsvæg er en slags indervæg, som opbygges som en almindelig gipspladevæg. Når der efterisoleres med en forsatsvæg placeres vægskelettet et stykke fra den eksisterende væg, hvorefter der isoleres imellem skelettet.

Når vi opsætter forsatsvægge, er det for at sikre, at der bliver leveret en åndbar konstruktion helt uden plastik. Med denne konstruktion er der derfor heller ikke behov  for dampspærrer. Derfor kan forsatsvægge være en fordel, når en væg skal isoleres.

En isolering med forsatsvægge forbedrer stadig husets indeklima, da væggen øger den indvendige overfladetemperatur. Isolering med forsatsvægge er derfor en god isoleringsløsning, og er ofte anvendt, hvis hulmursisolering ikke er muligt.

Fremgangsmåde ved indvendig efterisolering med forsatsvægge

Inden vi går i gang med at lave en efterisolering med forsatsvægge, skal dit hus først tjekkes, om det er egnet til at blive isoleret.

Da både den indvendige og udvendige mur skal være i god stand inden isoleringen påbegyndes, tjekker vi:

  • Om den indvendige mur er fri for fugt, og om der er en risiko for, at der opstår fugt
  • Om den indvendige mur er fri for maling, tapet og andre organiske materialer
  • Om den udvendige mur er fri for frostsprængninger, afskallet maling og nedbrudte fuger.

Når vi har lavet et grundigt tjek, om alt er som det skal være, går vi i gang med at lave den indvendige isolering af væggen med en forsatsvæg. Det gør vi på følgende måde:

  • Vi laver skelettet til forsatsvæggen i træ eller stål, og efterisolerer mellem den eksisterende væg og skelettet på den nye forsatsvæg med et lag af papirisolering
  • Er der allerede en dampspærre, skal den fjernes inden. Da vi monterer Thermofloc forsats vægge skal der ikke bruges dampspærrer.
  • Vi monterer til sidst en pladebeklædning.

DN Isolering sørger naturligvis for at tage alle forholdsregler, og giver dig en effektiv indvendig efterisolering med forsatsvægge.

Vi har fået godkendt forskellige konstruktioner, som vi anvender, når vi opsætter en forsatsvæg. Du kan se de forskellige konstruktioner her:

Efterisolering af forsatsvæg med papirisolering

Når vi efterisolerer din forsatsvæg, gør vi det med papirisolering. Hos DN Isolering er vi specialiseret i Thermofloc borfri papirisolering, der både er effektivt og miljøvenligt.

Har du brug for en indvendig eller udvendig isolering? Ring til os i dag på 30 91 90 00 og hør nærmere om, hvilke muligheder du har for isolering, og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste isoleringsopgave.

Er du i tvivl om du skal have en indvendig eller udvendig efterisolering, kan du også få et isoleringstjek, hvor vi tjekker dit hus for eksisterende isolering og nye isoleringsmuligheder.

Kontakt os i dag

Indvendig isolering med forsatsvægge – hvornår?

En væg kan både isoleres udefra og indefra. Årsagen til at man isolerer den indefra, er ofte pga. en tyk ydre mur i et ældre hus. Når muren er meget tyk, er det ikke muligt at blæse isoleringsmateriale ind. Ved indvendig isolering bruger man typisk forsatsvæg uden dampspærre. Det er en form for indervæg, bygget op som en almindelig gipspladevæg.

Vi efterisolerer også den indvendige forsatsvæg med papirisolering uden dampspærre. Døjer du med problemer som:

  • Kolde vægge?
  • Dårligt indeklima?
  • Høj varmeregning?
  • Fugtskade i væggen?

Så giver denne løsning med forsatsvæg og papiruld isolering uden dampspærre god mening. Det kan rette op på mange problemer med indeklimaet og temperaturen omkring væggen. Hvis der har været meget varmeudslip pga. dårlig isolering, kan du helt sikkert også se det på din varmeregning i fremtiden.

Det er også en effektiv løsning, når du skal efterisolere et hus, uden at det nødvendigvis har  tykke mure. Det kan f.eks. være fordi, at du ikke vil eller må ændre på husets udseende udefra. Med forsatsvæggen undgår du dette, og du får samtidig en fuldstændig åndbar isolering i væggen. En af fordelene er også, at du kan lave en indvendig isolering uden dampspærre. Vores isolering uden dampspærre er typisk billig og mindst lige så effektiv.

Indvendig isolering giver mere på varmeforbruget

Har du længe været generet af kolde vægge og dårligt indeklima? Og giver det dig også økonomiske udfordringer i form af en skyhøj varmeregning? Så har du mange gode grunde til at overveje en effektiv isolering af væg indvendig.

Isolering af kold væg kommer til at betyde meget for rummet. Du får et langt bedre indeklima. Og hvis væggen har været meget dårligt isoleret, kan det betyde en hel del på bundlinjen. Måske har du allerede en form for indvendig isolering? Men det kan altså godt betale sig at få det efterset. Vi udfører gerne et isoleringstjek og efterisolerer med papiruld, hvis den nuværende isolering ikke er tilstrækkelig.

DN Isolering har et landsdækkende netværk af autoriserede isolatører. Vi kan derfor udføre isolering af indervæg i hele landet. Vi hjælper også med indvendig isolering af væg, når det handler om lydisolering.

Effektiv lydisolering væg 

I ejendomme med flere lejligheder kan der være meget lydt. Det gælder især, hvis ejendommen er ældre. Det kan blive rigtig træls for beboerne i længden. Bor du i et ældre hus, kan det også være til stor gene. Måske er soveværelset lige ved siden af køkkenet eller badeværelset. Så bliver det svært at tage en middagslur, hvis lydisoleringen er ringe. Men der er en løsning på problemet. Vi udfører også lydisolering af vægge indvendig. Med opsætningen af en forsatsvæg eller efterisolering af denne med papiruld kan vi effektiv mindske lydniveauet mellem flere rum.

Isolering af væg – få et godt tilbud!

Hvad skal det koste? Det skal faktisk ikke være dyrt. Vi tilbyder altid en fornuftig isolering af væg pris. For at vi kan give et realistisk tilbud, kræver det, at vi ved lidt mere om din ejendom. Derfor kommer vi gerne på besøg og foretager et isoleringstjek.

Måske er det endnu flere penge at spare? Vi anbefaler altid, at du undersøger, om du kan få energitilskud og håndværkerfradrag. Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål.