Neopixels er det eneste godkendte materiale til at isolere krybekældre

Isolering af krybekælder

Er der altid fodkoldt i stueetagen af dit hus? Ved at isolere din krybekælder, kan du hæve gulvtemperaturen.

Mange huse opført før 1960 har en krybekælder. Vi ser dog ofte, at krybekælderen ikke er isoleret godt nok, og derfor oplever du, at det er nødvendigt at gå med indesko, hvis du ikke vil fryse om tæerne.

Du må gerne isolere din krybekælder

Mange tror fejlagtigt, at man ikke må isolere sin krybekælder. En krybekælder har til formål at sørge for, at huset holdes tørt samt at undgå fugtskader. Derfor tror mange også, at man ikke kan isolere krybekælderen, da dette kan føre til fugt, skimmelsvamp eller råd.  

Når vi isolerer krybekældre anvender vi Neopixels®, som er et produkt udviklet særligt til krybekældre. Neopixels er små perler, som er vandafvisende og dermed ikke optager fugt. Derudover er Neopixels® også flammehæmmende.

Fordele ved isolering af krybekælderen

Når din krybekælder isoleres med Neopixels®, vil du opleve en lang række fordele. Først og fremmest vil du opleve, at gulvtemperaturen stiger i hele din stueetage. Samtidig sikrer du, at luftfugtigheden bliver i krybekælderen – og du vil dermed opleve, at du får et langt bedre indeklima.

Ud over de klare fordele, som du vil opleve i hverdagen, vil du på sigt også opleve, at dit hus’ levetid forlænges.

Neopixels® er et kemikaliefrit produkt, som sprøjtes ind i krybekælderen. Formen på Neopixels® gør, at de kan komme ind på selv de mest besværlige steder, og dermed lukker de for de luftlommer, der oftest er sværest at få afdækket med andre isoleringsmaterialer.

Neopixels® er et effektivt produkt til at isolere din krybekælder. Da Neopixels® sprøjtes ind i krybekælderen, skal der hverken fjernes store dele af gulvet eller graves ud, før der kan isoleres.

Det gør Neopixels® til en billigere og hurtigere løsning sammenlignet med andre isoleringstyper.

Få et gratis isoleringstjek

Er du i tvivl om, hvorvidt du vil få gavn af at isolere din krybekælder, så kontakt os. Vi kan lave et isoleringstjek, som kan afsløre præcis hvor dine kuldebroer er. Det er gratis for dig at få et isoleringstjek hos DN Isolering. Du kan læse mere om vores isoleringstjek her.

Få et uforpligtende tilbud

Hos DN Isolering anvender vi Neopixels® til at isolere krybekældre. Neopixels er det eneste isoleringsmateriale, der er godkendt til isolering af krybekældre. Det er din sikkerhed for, at din krybekælder bliver isoleret korrekt.

Langt de fleste huse med krybekælder kan opnå klare fordele ved at få isoleret krybekælderen. Husets levetid forlænges, fugt og kulde forbliver i krybekælderen, og du vil opleve et bedre indeklima samt at huset holder langt bedre på varmen i stueetagen. På sigt vil du også opleve besparelser på din varmeregning.

Ingen isoleringsopgave er for stor eller lille for DN Isolering. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud! Du kan ringe til os på telefon 30 91 90 00 eller skrive en mail til dennis@dn-isolering.dk for at få et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig!

Kontakt os i dag