Effektivt isoleringstjek i hele Nordjylland – Aalborg, Randers, Viborg, Århus m.fl.

Er du i tvivl omkring isoleringen i din bolig? Har du kolde vægge eller lofter, eller kunne indeklimaet være bedre? Hvis du tror, at isoleringen kunne være bedre, og du leder efter et professionelt isoleringstjek, behøver du ikke lede længere.

Hos DN Isolering i Hjørring og Gandrup ved Aalborg, er vi eksperter i isoleringstjek og termografering, og vi kan vise dig præcis, hvor dine kuldebroer er, og hvor du skal sætte ind for at spare penge på varmeregningen, og for at få et bedre indeklima. Vi arbejder med isoleringstjek overalt i hele Nordjylland og Kronjylland, og har bl.a. udført mange opgaver i byerne: Aalborg, Hobro, Randers, Viborg, Århus, og hele Nordjylland.

Hvordan foregår et isoleringstjek?
Når vi udfører isoleringstjek foregår det typisk på følgende måde:

Generelt isoleringstjek af hele boligen – Ved en generelt tjek, går vi din bolig igennem fra A-Z. Det betyder, at vi:

  • Tjekker hvordan din hulmur er isoleret (her benytter vi også et specielt kamera, som vi indfører i hulmuren, hvis du er i tvivl om, hvorvidt den har været fyldt tidligere).
  • Vi gennemgår din isolering af loftet, og ser efter kuldebroer og muligheder for forbedringer, samt tjekker for vindstopplader.
  • Vi gennemgår hvorvidt isoleringen af skunken er tæt, og tjekker ligeledes for vindstopplader.
  • Vi tjekker for isolering under gulve, samt i eventuelle etageadskillelser.
  • Termografering af boligen – Vi foretager en grundig termofotografering af din bolig, så du kan se alle utætheder, både i vægge og lofter samt ved vinduer og døre.

Kontakt os for et isoleringstjek i Nordjylland

Har ovenstående vakt din interesse, og ønsker du at vide mere om vores arbejde, eller ønsker du at få foretaget et konkret tjek at din bolig?

Så kontakt os på tlf. 30 91 90 00, eller på vores mail her. Vi står altid til rådighed med gode råd og korrekt vejledning – dette sikrer dig, at du altid ender med det bedste resultat.

Du kan også udfylde formularen nedenfor med dit navn og dit telefonnummer – så vil vi efterfølgende kontakte dig hurtigst muligt.

Vi udfører bl.a. arbejde i følgende byer

Frederikshavn

Aalborg

Hjørring

Brønderslev

Løkken

Hirtshals

Nørresundby

Skagen

Sindal

Sæby

Skriv til os

Menu