Miljøvenlig Papirisolering

Miljøvenlig Isolering

Miljøvenlig Isolering

Hos DN Isolering tilbyder vi miljøvenlig isolering, som er for dig, der ønsker at skåne miljøet samtidigt med, at du sparer penge på din varmeregning. Vi varetager opgaver som efterisolering, loftisolering og hulmursisolering. Vi isolerer udelukkende med papirisolering, som er et miljø- og allergivenligt isoleringsmateriale.

Hvis du har allergikerer i din bolig, så tilbyder vi en isolering uden farlige kemikalier. Isoleringsmaterialet består hovedsageligt af genbrugspapir, der ved højt tryk sprøjtes ind i væggene.

Isolering uden Farlige Kemikalier

Vi benytter os af ThermoFloc borfri papirisolering, som er det eneste papirisolering på markedet helt uden kemikalier. Du kan altså skåne miljøet samtidigt med, at du sparer penge på din varmeregning. Ved at efterisolere eller hulmursisolere får du et meget bedre indeklima, og dit hus vil efterfølgende holde bedre på varmen.

Ved at benytte papirisolering som isoleringsmateriale, kan du også spare penge på lønningerne. Denne metode tager nemlig kun 25% af den tid, som det traditionelt tager at isolere. Ikke nok med at materialet er miljørigtigt og billigere, så er det også den løsning, som giver de bedste resultater. Papirisoleringen er nemlig bedre til at optage fugt og afgive den igen. Dette betyder også at du kan undgå svamp og fugtskader i din bolig.

Papirisolering

Der er mange fordele ved at isolere med papirisolering. Først og fremmest er det en miljøvenlig måde at isolere på, da materialet består af genbrugsaviser. Derudover er materialet meget effektivt og sikrer dig et bedre indeklima i din bolig. Hvis du har nogen form for allergi, så er dette materiale også med til at sikre en allergivenlig isolering.
Vi er autoriserede ThermoFloc isolatører, og vi har derfor stor viden omkring isoleringsarbejde. Hos DN Isolering er du sikret en professionel tilgang til isoleringsarbejdet, samt en isolatør der ved hvad han laver.
Med vores placering i Hjørring varetager vi isoleringsarbejde i hele Nordjylland og store dele af . Så hvis du ønsker en miljøvenlig og grøn isolering, så kan du kontakte os på tlf. 30 91 90 00.

Kom i kontakt med os

Menu