FÅ ET GRATIS ISOLERINGSTJEK & ET UFORPLIGTENDE TILBUD

Husk muligheden for håndværker fradrag på op til kr. 25.000,-

Pris eksempel 

Vi glæder os til at give dig et uforpligtende tilbud

Vi sætter stor ære i at være miljøvenlige i vores arbejde, og derfor isolerer vi med papirsisolering.

Hvis du vil have en uforpligtende snak og et tilbud om mulighederne for isolering med papir for dig, så brug kontaktformularen her:

Papirisolering af hele huset

Hos DN Isolering har vi i de seneste år kun benyttet os af papirsisolering. Denne løsning er ikke blot miljø- og allergivenlig, men også den løsning, som giver de bedste resultater og er også det mest optimale materiale for personer med kraftig allergi. Materialet er sammensat af genbrugspapir, som sprøjtes ind mellem væggene ved højt tryk. Vi kan derfor effektivt isolere boliger eller erhverv og samtidig opnå de bedste resultater.

 

Vores anmeldelser 

Eksempler på priser

Håndværkerfradrag og isolering

Håndværkerfradraget, som ret beset hedder et servicefradrag, kan være aktuelt for dig, der får isoleret. På den måde får du ikke bare en potentiel besparelse på din varmeregning, du får også et fradrag, så du slipper lidt billigere i skat. Kontakt os derfor nu, så vi kan energirenovere dit hus samtidig med, at du benytter dig af dit personlige fradrag.

Læs mere om netop håndværkerfradraget her.

Miljøvenlig isolering

Hos DN Isolering benytter vi os af THERMOFLOC borfri papirisolering, som både er miljørigtig og allergivenlig. Derudover er papirisolering også en mere effektiv måde at isolere på, da det kun tager 25% af den tid, som en traditionel isolering ville tage. Papirisoleringen kan derfor også være en billigere løsning, da udgifterne til lønninger holdes nede.

Vi varetager opgaver som efterisolering, hulmursisolering og loftisolering. Vores isoleringsarbejde kan i sidste ende spare dig penge på din varmeregning, da materialet vil gøre dit hus bedre til at holde på varmen. Kontakt os derfor om et isoleringstjek, så vi kan få kortlagt, hvilke muligheder der er for at forbedre dit hjems indeklima samt give dig økonomiske gevinster på varmeregningen.

Læs mere om de miljømæssige fordele ved papirisolering her

Vi glæder os til at give dig et uforpligtende tilbud

Vi sætter stor ære i at være miljøvenlige i vores arbejde, og derfor isolerer vi med papirsisolering.

Hvis du vil have en uforpligtende snak og et tilbud om mulighederne for isolering med papir for dig, så brug kontaktformularen herunder