Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Billig isolering – Miljørigtig og bæredygtig

Har du brug for isolering i dit hus i forbindelse med bygningen af det eller renovering af huset, eller har dit hus behov for efterisolering? Hos DN Isolering kan du få billig isolering. Vi laver alle former for isoleringsopgaver. Vi ser bæredygtighed som en vigtig værdi. Vores isolering er derfor miljørigtig. Dette giver et lavere energiforbrug, da isoleringen hjælper med at holde på varmen i huset.

Papiruldsisolering er den mest bæredygtige materiale til isolering. Denne form for isolering har vi meget erfaring med at benytte. Ved papirisolering benyttes der papiruld, som er et miljøvenligt materiale. Dette er et genbrugeligt materiale, som fx kan være lavet af aviser og andet genbrugspapir.

Billig isolering – Skab et bedre indeklima

Isolering er med til at give dig et bedre indeklima i dit hjem. Det holder også kulden ude af huset. Isolering er en løsning, som hjælper dig med at spare penge på varmeregningen. Vi bruger kun papirisolering. Denne løsning giver de bedste resultater, samtidig med at det er billig isolering. Ved at bruge papirisolering, sparer vi også tid. Det er nemlig hurtigere at isolere med dette end traditionel isolering.

Hulmursisolering er også en effektiv form for isolering. Her isoleres hulrummet mellem ydre og indre væg. Dette sikrer, at kulden ikke kan komme ind i huset. Det er især ældre huse, som ikke er blevet isoleret ordentligt.

Vi isolerer for både private og erhverv i hele Nordjylland og . Vi har base i Hjørring, men kører ud til kunder. Leder du derfor efter en isolatør i Aalborg, så er DN Isolering et godt valg. Vi rådgiver også, hvis du er i tvivl om dit hus trænger til isolering. Vi tilbyder også gratis isoleringstjek.

Vil du gerne have billig isolering, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk, for at få et uforpligtende tilbud.