Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af loft, skunk og tag i Viborg

Et af de steder, hvor der tit er plads til ekstra isolering, er på loftet eller under taget. Særligt hvis det er mange år siden, du har fået isoleret sidst. For i hver ny version af bygningsreglementet, som er udkommet lige siden, er kravene til isoleringens tykkelse på lofter og under tag skruet op.

I dag er mindstekravet til isolering på loftet 360 mm – og jo større forøgelse af isoleringslaget, du foretager, jo større besparelse får du på varmebudgettet. Og jo hurtigere er udgiften til efterisolering tjent hjem.

Behov for isolering i Viborg

Isolering i Viborg gør det muligt at spare på varmen i en tid, hvor energiprisernes himmelflugt ikke synes at stoppe lige med det samme. Det gælder både i nybyggeri, og hvis du efterisolerer din bolig. Få et uforpligtende tilbud på isolering i Viborg i dag fra DN Isolering. Og få lettere ved at holde varmen.

Det er blevet dyrere at holde varmen om vinteren – og meget tyder på, at det bliver dyrere endnu.

Derfor giver det god mening, at sørge for at efterisolere boligen – og at dit nybyggeri er topisoleret, så isoleringen både lever op til Bygningsreglementet, og kan sikre lave varmeudgifter i mange år frem.

Hulmursisolering i Viborg

Det giver også fortsat god mening at få tjekket hulmursisoleringen i dine ydermure. For dels falder mange af de gamle isoleringstyper sammen over tid, og dels var der tidligere mange isoleringsfirmaer, som sjuskede eller direkte snød med arbejdet.

Så er det ved at være nogle år siden, du sidst har fået isoleret hulmuren i Viborg og omegn, er det en god ide at lade os tjekke det. Få en pris på hulmursisolering i Nordjylland – det er helt gratis og uforpligtende.

Papirisolering i Viborg

Hos DN Isolering benytter vi papirisolering til de fleste isoleringsarbejder, som vi udfører for vores kunder. Det isolerer lige så godt som mineraluld, men koster langt mindre. Samtidig giver det ikke lige så stor miljømæssig belastning under produktionen som mineraluldsprodukterne, som kræver meget høje temperaturer at fremstille.

Endelig anvendes der udelukkende genbrugspapir til produktionen af papirisolering. Og så sviner det meget mindre, og er hurtigere lagt ud. Og dæmper støjen mere.

Så du gør både noget godt for miljøet, indeklimaet og din pengepung ved at vælge papirisolering til dit isoleringsprojekt.

Få uforpligtende tilbud

Med en placering midt i landet, er Viborg udsat for masser af blæst og kolde temperaturer om vinteren. Derfor kan varmeregningen løbe op, når efteråret og vinteren sætter ind med flere og flere storme og minusgrader på barometeret.

Selvfølgelig ligger din bolig mere i læ, hvis du bor inden for Indre Ringvej, end hvis du bor ude omkring Daugbjerg, Sjørup og Mønsted eller Romlund mod nord eller Lysgaard mod syd.

Men generelt giver det god mening at opgradere den eksisterende isolering, og sørge for at dit nybyggeri lever om til isoleringskravene i bygningsreglementet.

Så kontakt os hos DN Isolering i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig i eller omkring Viborg. OBS: Vi dækker størstedelen af Nordjylland og , så kontakt os gerne, hvis du ønsker et godt tilbud på hulmursisolering eller loftisolering i Aarhus eller en pris på hulmursisolering i Aalborg eksempelvis, så står vi klar.

Kontakt os på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk. Så kommer vi med en pris på arbejdet, som du hurtigt kan tjene hjem i form af besparelserne på varmeregningen.

Priseksempler:

  • Hulmursisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.000 kr. inkl. moms.
  • Loftisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² med 200 mm. papirisolering: 20.500 kr. inkl. moms
  • Papirisolering pris ligger fra cirka 100 kr. pr. m²