Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

     

Rentefrit energilån til isolering

Vi tilbyder nu finansiering igennem Ikano Bank

Rentefri finansiering 10 mdr.

Del f.eks en betalingen på kr. 15.000,- op i 10 måneder

Del f.eks en betalingen på kr. 15.000,- op i 10 måneder Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 15.000 kr. – Løbetid: 10 mdr. – Ydelse: 1.555 kr./md. – Variabel debitorrente: 0 % – ÅOP: 8,2 % – Stiftelsesomkostninger: 549 kr. – Samlede kreditomkostninger: 549 kr. – Samlet beløb til betaling: 15.549 kr. – Administrationsgebyr: 0 kr.- Forudsætter betaling med iBox – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansiering via Ikano Bank

Ansøg nu

Rentefri finansiering 20 mdr.

Del f.eks en betalingen på kr. 20.000,- op i 20 måneder

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 20.000 kr. – Løbetid: 20 mdr. – Ydelse: 1.060 kr./md. – Variabel debitorrente: 0 % – ÅOP: 7 % – Stiftelsesomkostninger: 1.200 kr. – Samlede kreditomkostninger: 1.200 kr. – Samlet beløb til betaling: 21.200 kr. – Administrationsgebyr: 0 kr.- Forudsætter betaling med iBox – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansiering via Ikano Bank

Ansøg nu

Rentefri finansiering 30 mdr.

Del f.eks en betalingen på kr. 30.000,- op i 30 måneder

Repræsentativt eksempel: Lånebeløb: 30.000 kr. – Løbetid: 30 mdr. – Ydelse: 1.090 kr./md. – Variabel debitorrente: 0 % – ÅOP: 7 % – Stiftelsesomkostninger: 2.700 kr. – Samlede kreditomkostninger: 2.700 kr. – Samlet beløb til betaling: 32.700 kr. – Administrationsgebyr: 0 kr.- Forudsætter betaling med iBox – Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftaler. Finansiering via Ikano Bank

Ansøg nu

Lån til energiforbedringer i boligen

Energilån er et klimalån, som du kan bruge til energiforbedringer i boligen – herunder til isolering og efterisolering. Der er ingen rente på lånet, og etablerings- og andre omkostninger er lavere end på et traditionelt boliglån. Det gør det billigere at få råd til at spare på energien og samtidig få en mere klimavenlig bolig. Hos DN Isolering hjælper vi dig med at få finansiering til din isolering.

Har du brug for et lån til energioptimering af boligen, kan vi hjælpe.

For selvom en efterisolering hurtigt tjener sig hjem – særligt med de kraftigt stigende energipriser, vi oplever i øjeblikket – nytter det jo ikke, hvis du ikke har pengene til at få udført isoleringen.

Rentefrit energilån til isolering

Hos DN Isolering hjælper vi dig med rentefri finansiering af din isolering, herunder hulmursisolering. Desuden er etablering- og øvrige omkostninger på lånet meget lavere end på et almindeligt boliglån.

Det gør det mere overkommeligt at få råd til at betale lånet tilbage.

Samtidig giver efterisolering af boligen en øjeblikkelig, kontant besparelse på varmeregningen. Det giver dig mere luft i økonomien, så energilånet bliver endnu lettere at få råd til at betale tilbage.

Og når du har betalt lånet ud, kan du glæde dig over, at besparelsen på varmeregningen fortsætter. Eller også står du bedre rustet til at klare de prisstigninger, som fremtiden byder på.

Det gør det til en ekstra god forretning af få finansiering af din isolering.

Lån til energiforbedringer på om- og nybygninger

Du kan også tage et klimalån – eller grønt lån, som energilånet også kaldes – i forbindelse med dit til- eller nybyggeri. Det eneste, det kræver, er at du bruger pengene fra lånet til energiforbedringer i boligen, som du ellers ikke ville have haft råd til.

Det giver dig en billigere finansiering af den del af dit byggeri, som har med isolering og opvarmning at gøre.

For som allerede nævnt, er lånet rentefrit, og omkostningerne på lånet er lavere end et traditionelt boliglån.

Sådan får du energilån til din isolering eller efterisolering

Har du brug for et energilån til dit isoleringsprojekt, beder du os bare om et lånetilbud, når vi udarbejder tilbuddet på det isoleringsarbejde, som du vil have os til at stå for.

Så får du et tilbud, hvor du både får oplyst kontantprisen for arbejdet, og hvad det vil koste at låne til projektet. Så kan du nemt sammenligne – og eventuelt indhente alternative lånetilbud på finansieringen af isoleringen, og se hvor meget billigere vores energilån er.

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din isolering – inkl. et godt tilbud på finansiering af din isolering i Nordjylland og .

Når det gælder isoleringsopgaver, dækker vi de fleste større byer i Midt-Nord. Tøv derfor ikke med at kontakte os, hvis du ønsker isolering af bolig i Aalborgpris og tilbud på isolering i Aarhus, Frederikshavn, Viborg, Hobro eller isoleringstilbud i Randers.