Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af skunk, tag og loft i Frederikshavn er vigtig

Du mister mange penge på varmekontoen, hvis bestemte dele af dit hjem ikke er isoleret tilstrækkeligt. Her er der erfaringsmæssigt tit noget at hente i både skunken, på loftet og under taget.

Skunken bliver tit forbigået, fordi mange bruger den til opbevaring. Derfor overser de, at de derved åbner op for et stort varmetab til omgivelserne.

Isoleringen af loftet eller under taget er også vigtig. For varmen søger opad – og går tabt, hvis isoleringen ikke er tyk og grundig nok.

Isolering i Frederikshavn holder varmeudgifterne i skak

Isolering i Frederikshavn er den nemme genvej til at spare på varmebudgettet. For energipriserne går kun en vej i fremtiden – og det er opad. Derfor bør du få tjekket din isolering, samt sørge for ordentlig isolering af dit nybyggeri. Kontakt isolatør DN Isolering i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering i Hjørring og øvrige Nordjylland. Så er du bedre rustet mod fremtidens stigninger på varmebudgettet.

Med udsigt til flere stigninger på energi til opvarmning af hjemmet, er det en god idé at forberede dig lidt. Det kan du gøre ved at få tjekket op på isoleringen i din bolig.

Samtidig er det vigtigt at sikre dig, at du får foretaget korrekt og grundig isolering af dit nybyggeri, som kommer ud i alle kringelkrogene. Det holder varmeudgifterne i dit nye hjem i skak, og sikrer mod kuldebroer og fugtproblemer.

Vælg bæredygtig papirisolering i Frederikshavn

Hos DN Isolering får du en bæredygtig isolering af dit hjem. Vi bruger nemlig papirisolering fremstillet af genbrugt papir. Det kræver ikke de samme store energimængder at producere som mineraluld, og er nemmere at få helt ind i alle kroge og snævre mellemrum, fordi det er lavet som granulat.

Et eksempel på effektiv brug af papirisolering er ved hulmursisolering i Frederikshavn. Her fylder vi papiruld mellem indervæggen og ydervæggen. Det holder på varmen, og er med til at mindske risikoen for problemer med fugt og skimmelsvamp i boligen på grund af kondens.

Som en ekstra bonus er det også mere støjdæmpende end mineraluld.

Få et uforpligtende tilbud på isolering af boligen

Med bopæl i Frederikshavn, er du bosat et godt stykke nordpå (som f.eks. ved isolering i Brønderslev). Her er der som oftest køligere, og derfor stiger din varmeregning. Specielt med en adresse tæt på vandet, f.eks. ved Kragholmen. Her skal du også tage højde for vinden, som altid er ekstra kold om vinteren.

Så kontakt DN Isolering i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering. Så er du bedre rustet mod fremtidens stigninger på energipriserne – og får et bedre og mere roligt indeklima i din bolig.

Priseksempler:

  • Hulmursisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.000 kr. inkl. moms.
  • Loftisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² med 200 mm. papirisolering: 20.500 kr. inkl. moms
  • Papirisolering pris ligger fra cirka 100 kr. pr. m²

Kontakt os på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk