Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Langt de fleste huse vil kunne opnå store besparelser på varmeregningen ved at isolere taget.

De fleste ved, at varmen stiger til vejrs, og hvis dit tag ikke er isoleret godt nok, siver varmen direkte ud. Det største varmetab i langt de fleste huse sker altså gennem loftet og taget.

Hos DN Isolering, Nordjylland anvender vi kun den miljørigtige papirisolering til disse typer isoleringsopgaver. Vi kan derfor isolere alle typer tagflader, både ’almindelige’ skrå tage samt huse med loft til kip og flade tage. Papirisolering, som er det isoleringsmateriale, vi anvender, er et miljøvenligt materiale, som blæses ind, hvor det skal anvendes.

Vi kan tage os af isoleringen af dit tag i Nordjylland.

     

 Isolering af fladt tag

Oftest hører man, at det er nemmest at efterisolere et fladt tag ved at lægge den nye isolering oven på den eksisterende tagbelægning. Det betyder, at der skal lægges en ny tagbelægning oven på den nye isolering – og så kan prisen altså hurtigt løbe op.

Billigere at efterisolere et fladt tag.

Med papirisolering er det blevet meget lettere og billigere at efterisolere et fladt tag. Med papirisolering er det nemlig ikke nødvendigt med en ventilationsspalte på 5-10 cm! Papirisolering kan nemlig både optage og afgive fugt – og fungerer fugttransporterende. Det betyder, at fugt fordeles i materialet, hvorefter det kan fordampe.

Hos DN Isolering er vi autoriserede isolatører. Det er din sikkerhed for, at vi lever op til alle krav, der er forbundet med isolering og efterisolering. Har du spørgsmål til isolering af flade tage med papirisolering, er du velkommen til at ringe til os på 70 84 82 23 eller sende en mail til dennis@dn-isolering.dk.

Isolering af tag uden undertag

I nogle huse er der ikke et undertag, hvilket gør efterisolering lidt mere krævende, end hvis der var et undertag. Er der ikke noget undertag, skal dette først etableres. Hos Nordjyske DN Isolering kan vi hjælpe dig med dette, inden vi efterisolerer husets tag.

Hvis der tidligere har været isolering mellem spærrerne, skal dette fjernes, inden vi kan etablere et undertag. Vi har udstyret til at udsuge gammel isolering – læs mere om udsugning af gammel isolering på lofter og i vægge her.

Når undertaget er etableret, kan vi isætte Thermobag, hvori vi kan blæse papirisoleringen ind.

Varmeisolering om sommeren

Det er en god idé at varmeisolere allerede om sommeren – særligt, når der isoleres med papirisolering. Undersøgelser har nemlig vist, at papirisolering kan bidrage til et køligere indeklima om sommeren. Det skyldes, at papirisolering absorberer den varme, der sendes gennem taget – og da papirisolering har en meget høj lagringskapacitet sammenlignet med andre isoleringsmaterialer, kan du undgå en kraftig opvarmning.

Papirisolering har en varmelagringskapacitet, der er 2,5 gange større end andre isoleringsmaterialer! 

Få et uforpligtende tilbud

Hos DN Isolering har vi mange års erfaring med isolering af forskellige tagkonstruktioner, og vi kender alle gældende regler for isolering, dampspærre, og hvad du ellers måtte have spørgsmål til i forbindelse med isolering af taget.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 84 82 23 eller mail dennis@dn-isolering.dk.

Vi løser din opgave med isolering af dit tag i Nordjylland (Skagen, Hobro, Aabybro, Pandrup, Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Sindal, Ålbæk, Strandby, Aalborg, Hjallerup, Dronninglund, Støvring og Løkken). Du kan også få et uforpligtende tilbud på tagisolering – udfyld kontaktformularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud!

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes