Spring til indhold
 • Rent naturprodukkt

 • Bæredygtigt byggeri

 • Miljørigtigt

Hvad betyder isolering af loft?

En loftisolering fungerer som en slags klimaskærm, der skærmer husets loft mod varmeudslip, og samtidig sikrer dit hus mod vind og vejr.  Varmen i dit hjem søger opad, og er der ikke god isolering i loftet, slipper varmen ud.

Med en loftisolering er du derfor sikret mod varmetab i den øverste del af dit hus.
Hos DN Isolering tilbyder vi en loftisolering med papirisolering. Papirisolering er et særdeles velegnet materiale til isolering, da det både er billigt, effektivt og langtidsholdbart. Papirisolering, som isolering med papirisolering også kaldes, er derfor en meget effektiv, energirigtig og miljørigtig isoleringsløsning.

Ved en loftisolering med papiruld blæses papirisoleringen ind på loftet, og du er dermed sikret mange års god isolering.

Vidste du, at når du isolerer dit loft, vil din gulvtemperatur stige med 3-5 grader?

Loftet er et af de vigtigste steder, du kan isolere

Loftet er et af de vigtigste steder, du kan isolere. Hele 25 % af varmen går tabt, hvis dit loft ikke er ordentligt isoleret.

For at minimere varmetabet i den øverste del af din bolig, er det derfor en rigtig god idé at isolere loftet. Samtidig er en loftisolering også en rigtig god og langsigtet investering, der giver dit hjem større værdi.

DN Isolering tilbyder isolering af lofter med papirisolering, så du kan minimere varmetabet i dit hjem og få en god isolering i mange år. Loftisolering er, sammen med hulmursisolering i og  Nordjylland, noget af det bedste, du kan gøre for dit hjem, hvis du gerne vil minimere varmeudslippet og forbedre indeklimaet.

   

Loftisolering med papirisolering er en yderst miljørigtig løsning

En loftisolering med papirisolering er desuden en yderst miljørigtig løsning, da du skåner miljøet for en stor CO2-belastning.

Samtidig øger du din boligs værdi på markedet, så den bliver mere værd og også nemmere at sælge, hvis det skulle blive aktuelt. Endelig kan du spare penge på varmeregningen, fordi dit hus bliver varmere, og du får et bedre indeklima.

Hvis dit loft allerede er isoleret, men dit hus er gammelt, kan en efterisolering af dit loft være en god idé.
Er du i tvivl om, hvorvidt dit loft trænger til en efterisolering kan du hos DN Isolering også få et isoleringstjek, hvor vi nøje tjekker og gennemgår dit loft eller andre dele af dit hjem for, om der er behov for isolering.

Hvis du derimod lige har bygget nyt hus med et loft, der endnu ikke er isoleret, kan vi også komme og klare det for dig. Isolering af loftet i Nordjylland eller foretaget af DN Isolering er du sikret en god og langtidsholdbar isolering i dit nye hjem.

Gode grunde til at isolering af loft

Der er faktisk mange gode grunde til, at du skal få kigget nærmere på isolering af dit loft. Er det ikke isoleret godt nok, døjer du måske med problemer som:

 • Dårligt indeklima?
 • Træk og kulde fra loftet?
 • En høj varmeregning?
 • Koldt gulv?

Efterisolering loft kan løse mange af disse problemer. Selvom det kan virke som et større projekt. Så kan du indenfor en årrække tjene pengene ind igen. F.eks. ved en langt lavere varmeregning eller en stigning i din boligs værdi.

Nogle vælger selv at gå i krig med “projekt efterisolering”. Men det kan for mange blive en stor mundfuld. Vi har den rette ekspertise og udstyr til at udføre opgaven både hurtigt og optimalt. Du kan altid kontakte os for at et fornuftigt tilbud på netop din opgave.

Vi tilbyder nu RENTEFRI finansiering i 10, 20 og 30 mdr. igennem Ikano Bank

Læs mere her

Hvad koster det at isolere dit loft?

Hvad koster det? Det er altid det helt store spørgsmål. Det kan være svært at give en konkret pris på loftisolering uden at have set nærmere på dit loftrum.

Vi kan dog komme med et par priseksempler på to størrelser boliger, som har fået 200 mm. papirisolering inkl. blandt andet gangbro og vindplader:

 • Loftisolering af 130 m² – pris 20.515 kr. inkl. moms
 • Loftisolering af 150 m² – pris 25.575 kr. inkl. moms

Efterisolering af loft pris afhænger af:

 • Hvor stort loftrummet er?
 • Hvor meget isolering der skal bruges?
 • Skal loftet kunne bruges til opbevaring?
 • Skal loftet efterisoleres fuldstændigt?
 • Er loftet allerede isoleret, men i mindre grad?
 • Skal både inder- og ydervægge efterisoleres?

Det er ikke sikkert, at du selv kan besvare alle disse spørgsmål. Derfor sender vi gerne en af vores autoriserede isolatører på besøg hos dig. De foretager et grundigt tjek af din isolering og foreslår den mest effektive løsning.

Når du vælger DN Isolering, får du altid en god pris på efterisolering med papiruld. Denne type isolering er yderst effektiv og blæses ind på loftet.

Gratis tilbud på isolering af loft i Nordjylland og

Har du tanker om at isolere loftet i dit hjem, så kontakt DN Isolering for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har mange års erfaring med loftisolering, og vores dygtige medarbejdere rådgiver dig gennem hele processen – fra start til slut.

Vi udfører loftisolering med papirisolering for både privat- og erhvervskunder. Kontakt os på telefon 30 91 90 00 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud på isolering af dit loft.

Vi udfører isolering af loft i det meste af og Nordjylland herunder i Skagen, Hobro, Aabybro, Pandrup, Hirtshals, Hjørring, isolering af loft i Frederikshavn, Brønderslev, Sindal, Ålbæk, Strandby, Aalborg, Hjallerup, isolering af loft i Randers, Dronninglund, Aarhus, Støvring. Viborg og Løkken.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ja tak jeg ønsker GRATIS isoleringstjek