Få en varmere gulvtemperatur ved isolering af loft

Isolering af loft

En loftisolering fungerer som en slags klimaskærm, der skærmer husets loft mod varmeudslip, og samtidig sikrer dit hus mod vind og vejr.  Varmen i dit hjem søger opad, og er der ikke god isolering i loftet, slipper varmen ud. Med en loftisolering er du derfor sikret mod varmetab i den øverste del af dit hus.

Hos DN Isolering tilbyder vi en loftisolering med papirisolering. Papirisolering er et særdeles velegnet materiale til isolering, da det både er billigt, effektivt og langtidsholdbart. Papirisolering, som isolering med papirisolering også kaldes, er derfor en meget effektiv, energirigtig og miljørigtig isoleringsløsning.

Ved en loftisolering med papiruld blæses papirisoleringen ind på loftet, og du er dermed sikret mange års god isolering.

Du kan læse mere om papirisolering her.

Vidste du, at når du isolerer dit loft, vil din gulvtemperatur stige med 3-5 grader?

få en god isolering af dit loft

Loftet er et af de vigtigste steder, du kan isolere. Hele 25 % af varmen går tabt, hvis dit loft ikke er ordentligt isoleret. For at minimere varmetabet i den øverste del af din bolig, er det derfor en rigtig god idé at isolere loftet. Samtidig er en lofisolering også en rigtig god og langsigtet investering, der giver dit hjem større værdi. 

DN Isolering tilbyder isolering af lofter med papirisolering, så du kan minimere varmetabet i dit hjem og få en god isolering i mange år. Loftisolering er, sammen med hulmursisolering, noget af det bedste, du kan gøre for dit hjem, hvis du gerne vil minimere varmeudslippet og forbedre indeklimaet.

En loftisolering med papirisolering er desuden en yderst miljørigtig løsning, da du skåner miljøet for en stor CO2-belastning. Samtidig øger du din boligs værdi på markedet, så den bliver mere værd og også nemmere at sælge, hvis det skulle blive aktuelt. Endelig kan du spare penge på varmeregningen, fordi dit hus bliver varmere, og du får et bedre indeklima.

Hvis dit loft allerede er isoleret, men dit hus er gammelt, kan en efterisolering af dit loft være en god idé. Er du i tvivl om, hvorvidt dit loft trænger til en efterisolering kan du hos DN Isolering også få et isoleringstjek, hvor vi nøje tjekker og gennemgår dit loft eller andre dele af dit hjem for, om der er behov for isolering.

Efterisolering af loftet

Hvis du derimod lige har bygget nyt hus med et loft, der endnu ikke er isoleret, kan vi også komme og klare det for dig. Med en isolering af loftet foretaget af DN Isolering er du sikret en god og langtidsholdbar isolering i dit nye hjem.

Få et godt tilbud på loftisolering

Har du tanker om at isolere loftet i dit hjem, så kontakt DN Isolering for et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi har mange års erfaring med loftisolering, og vores dygtige medarbejdere rådgiver dig gennem hele processen – fra start til slut.

Vi udfører loftisolering med papirisolering for både privat- og erhvervskunder. Kontakt os på telefon 30 91 90 00 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig med et godt tilbud på isolering af dit loft.

Kontakt os i dag