Spring til indhold
 • Rent naturprodukkt

 • Bæredygtigt byggeri

 • Miljørigtigt

Professionel efterisolering af boligen

Døjer du med kolde vægge? Fodkoldt gulv? Træk og kulde fra loftsrummet? Måske har du en skyhøj varmeregning, som du ikke helt forstår. Det er ofte fordi, at ét eller flere områder i din bolig ikke er isoleret godt nok. Men hvordan gør man noget ved det?

Du kan selv kaste dig ud i at efterisolere. Men uden erfaring og udstyr kan det være en stor mundfuld. Du skal ofte også være opmærksom på krav til isoleringen. DN Isolering har mange års erfaring i branchen. Vi ved derfor alt om isolering. Vi tilbyder både at foretage efterisolering indvendig og efterisolering udvendig. Hvor vidt man udfører isoleringen indefra eller udefra, afhænger ofte tykkelsen på dine mure.

DN Isolering er eksperter i at efterisolerer med papiruld. Vi foretager derfor efterisolering uden dampspærre. Det er ikke nødvendigt, når man bruger papirisolering. Her kommer papirmaterialer til at lægge som en tyk dyne. Det danner derfor en hel tæt isolering, hvor varmen ikke kan slippe ud gennem huller.

Men hvor i boligen skal du vælge at få efterisoleret? Hvornår skal du gøre det? Hvad koster det? Læs med her, og forstå alt hvad du behøver at vide om efterisolering.

   

 Hvor og hvornår skal du efterisolere?

Der er mange steder i en bolig eller en større ejendom, hvor der kan være behov for mere isolering. Det gælder især ældre bygninger. Det kan være steder i huset som:

Men hvornår skal du efterisolere? Hvis du er i gang med en større renovering af huset eller ejendommen, så er dette et godt tidspunkt. Vi kan foretage et isoleringstjek og finde frem til, hvor der mangler mere isoleringsmateriale.

Det kan også være, at du blot står overfor at skulle lægge nyt gulv. Eller at du får lagt nyt tag på dit hus. Når du får foretaget sådanne forbedringer, er der ingen grund til ikke at gøre dem helt optimale. Altså med effektiv efterisolering. Så når du alligevel har det gamle gulv taget op eller de gamle tagplader fjernet fra spærrerne, bliver det praktiske gjort meget lettere.

Du kan også være uheldig, at der er opstået en skade. F.eks. fugt i væg, krybekælder, eller ved taget pga. al for dårlig isolering. Her er det selvfølgelig vigtigt at få genoprettet efter skaden og få foretaget en optimal efterisolering. Så du aldrig skal døje med fugt eller lignende igen.

Vi er eksperter i brug af papirisolering

DN Isolering er eksperter i brug af papiruld som efterisolering. Vi tilbyder at efterisolere alle områder i dit hus. Lige fra gulv og krybekælder til væg, loft og tag. Intet projekt er for stor en mundfuld for vores dygtige og autoriserede isolatører.

Vores efterisolering med papiruld er yderst prisfornuftig, effektiv og hurtig at udføre. Fordele ved at bruge papiruld til efterisolering er:

 • Du får en tæt og ensartet isolering, der lukker for, at varme kan slippe ud.
 • Du får en effektiv løsning, hvor efterisoleringen kan blæses ind.
 • Du får en miljø- og allergivenlig løsning.
 • Du får en billig løsning.

Det lyder dyrt. Men det er det overhovedet ikke. Det er faktisk et af de billigste materialer på markedet.

Hvad koster efterisolering?

Prisen er altid det helt store spørgsmål. Hvad koster det? Hvad kan du forvente, at din isolering papiruld pris er?

Det kan være svært at give et konkret tilbud ud af den blå luft. Vi skal først lige vide en ting eller to om din situation og din bolig. Så kan vi lettere komme med et realistisk tilbud. Dette giver mest mening for begge parter at gøre.

Prisen på din efterisolering vil variere alt efter:

 • Skal hele boligen efterisoleres?
 • Hvor stor er boligen?
 • Er det kun loft, tag, gulv eller noget fjerde, der skal efterisoleres?
 • Hvor meget isolering er der nu?
 • Hvor stor er loftet, krybekælderen eller hulrummet i dine vægge?
 • Hvor meget papiruld skal der bruges?

Det kan godt være, at du slet ikke kan svare på disse spørgsmål. Derfor er vi naturligvis klar med hjælp og rådgivning. Vi sender gerne en af vores autoriserede isolatører ud til dig for at se nærmere på dit projekt og tjekke, hvor optimal den nuværende isolering er.

Spar penge

Efterisolering behøver ikke at være en dyr post i budgettet. Selvom det koster lidt, er der flere ting, der kan gøre det billigere for dig.

– Lavere varmeregning – er et resultat af efterisoleringen, som du kan nyde godt af mange år ud i fremtiden. Vi rådgiver altid og hjælper dig også gerne med at udregne, hvor mange år det vil tage at tjene din udgift til efterisoleringen ind igen.

Når du tager disse faktorer med i udregningen, ser det lige pludselig langt billigere ud at efterisolere din bolig eller ejendom. Det kan altid betale sig at efterisolere på den lange bane – det lover vi!

DN Isolering hjælper dig godt videre

Hos DN Isolering sætter vi en stor ære i at udføre kvalitetsarbejde. Det er vigtigt for vores isoleringsfirma, at alle vores kunder er tilfredse med det udførte arbejde. Det sikrer vi os på flere måder.

For det første certificerer vi naturligvis alt udført arbejde. Det betyder for dig, at du aldrig skal bekymre dig om, hvor vidt din efterisolering opfylder krav eller lovgivning. Vi sørger selvfølgelig for, at alt er godkendt.

Vi har et landsdækkende netværk af isolatører. Alle vores isolatører er autoriserede. Det betyder, at du altid kan forvente at få besøg af dygtige fagfolk, der kan deres kram og som har lov til at udføre arbejdet.

Som medlem af Anmeld Håndværk sørger vi også for, at du kan give din mening til kende. Eller at du som ny potentiel kunde kan læse vores tidligere kunders anmeldelser. Vi skjuler ikke noget og lader det være op til dig, om du synes, vi er det rette match til netop dig og dit projekt!

Skal vi hjælpe dig?

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 30 91 90 00 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Vi udfører isoleringsopgaver i det meste af Nordjylland, herunder i byer som Skagen, Hobro, Aabybro, Pandrup, Løkken, Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Sindal, Ålbæk, Strandby, Aalborg, Støvring og Løkken.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ja tak jeg ønsker GRATIS isoleringstjek