Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Fokus på isolering af tag, skunk og loft i Randers

Vil du efterisolere, er der visse steder i dit hjem, som er særlig vigtige at fokusere på, når du skal tjekke op på din isolering.

Vi anbefaler altid tjek af skunk, loft og tag. Her er det en god ide at øge isoleringen, så den som minimum overholder mindstekravene i bygningsreglementet på 360 mm på loftet. Så er det ved at være mange år siden, du sidst har fået isoleret, er en forøgelse af isoleringslaget på loft, i skunk og under taget hurtigt tjent hjem i besparelser på varmen.

Hulmursisolering er også en god idé at tjekke op på i Randers. For er der flere år siden, du har fået hulmursisoleret, eller har du overtaget boligen for nylig, kan du risikere at – især ældre – hulmursisoleringen er faldet sammen. Og den kan også være foretaget dengang, der var en del isoleringsfirmaer, som var knapt så grundige med deres arbejde.

Derfor er det en god ide at få tjekket hulmuren for isolering.

Nu er der brug for isolering i Randers

Med de stigende varmepriser er der opstået et øget behov for isolering i Randers – uanet om du vil efterisolere, for at spare penge på varmeregningen, eller du skal til at bygge nyt. Kontakt DN Isolering i dag, og få et uforpligtende bud til din bolig.

Bor du i Randers og omegn, kan du regne med, at der fremover vil være et stigende behov for isolering. Det er generelt gældende over hele landet på grund af de stigende priser på varme. Men det er ekstra relevant i de egne af landet, hvor temperaturerne bliver ekstra kølige om vinteren.

Her ligger Randers jo midt inde i landet i (som Viborg og Aarhus), og derfor er nogle af de laveste temperaturer herhjemme netop målt heromkring. Og er du bosat ved Randers Fjord eller områderne ved Uggelhuse og Mellerup, bliver det oftest endnu koldere på grund af den megen blæst.

Derfor er efterisolering og en ekstra tyk isolering ved nybyggeri relevant, hvis du vil undgå en alt for høj varmeregning. Så behøver du ikke bekymre dig nær så meget om fremtidens prisstigninger på varmen.

Miljøvenlig papirisolering i Randers

Vælger du at få os i DN Isolering til at isolere eller efterisolere din bolig, får du ikke alene omhyggeligt isoleringsarbejde. Du er også sikret en miljøvenlig isolering. For vi bruger papirisolering fremstillet af genbrugspapir. Det isolerer lige så godt som mineraluld, og kræver ikke de samme høje temperaturer at producere som dette.

Samtidig kan papirisolering komme ind i alle kroge og smalle sprækker, fordi det er lavet at granulat. Granulatet blæses ind gennem en lang slange, hvorfor det heller ikke sviner nær så meget, når vi udfører arbejdet. Endelig støjisolerer papirisolering bedre.

Få et uforpligtende bud

Så vil du have god, grundig og miljørigtig isolering i Randers, som effektivt sænker din varmeregning, er det bare at kontakte DN Isolering i dag. Så giver vi dig et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig.

Priseksempler:

  • Hulmursisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.000 kr. inkl. moms.
  • Loftisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² med 200 mm. papirisolering: 20.500 kr. inkl. moms
  • Papirisolering pris ligger fra cirka 100 kr. pr. m²

Kontakt os på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk