Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

DN Isolering er et isoleringsfirma der kører i hele Nordjylland

Vi sætter stor ære i at være miljøvenlige i vores arbejde, og derfor isolerer vi med papirsisolering.

Hvis du vil have en uforpligtende snak og et tilbud om mulighederne for isolering med papir for dig, så brug kontaktformularen her:

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes

Papirisolering af hele huset

Hos DN Isolering har vi i de seneste år kun benyttet os af papirsisolering. Denne løsning er ikke blot miljø- og allergivenlig, men også den løsning, som giver de bedste resultater og er også det mest optimale materiale for personer med kraftig allergi. Materialet er sammensat af genbrugspapir, som sprøjtes ind mellem væggene ved højt tryk. Vi kan derfor effektivt isolere boliger eller erhverv og samtidig opnå de bedste resultater.

Læs mere om Papirisolering her

Miljøvenlig isolering

Hos DN Isolering benytter vi os af papirisolering, som både er miljørigtig og allergivenlig. Derudover er papirisolering også en mere effektiv måde at isolere på, da det kun tager 25% af den tid, som en traditionel isolering ville tage. Papirisoleringen kan derfor også være en billigere løsning, da udgifterne til lønninger holdes nede.

Vi varetager opgaver som efterisolering, hulmursisolering og loftisolering. Vores isoleringsarbejde kan i sidste ende spare dig penge på din varmeregning, da materialet vil gøre dit hus bedre til at holde på varmen. Kontakt os derfor om et gratis isoleringstjek, så vi kan få kortlagt, hvilke muligheder der er for at forbedre dit hjems indeklima samt give dig økonomiske gevinster på varmeregningen.

Om du er placeret i Nordjylland eller i , gør ingen forskel, da vi dækker begge regioner bredt. Vi udfører således isoleringsopgaver fra Frederikshavn til Aarhus, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten til trods for meget rimelige priser.

Kontakt din professionelle isolatør i Hjørring på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk

Læs mere om de miljømæssige fordele ved papirisolering her