Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Kundereferencer

Er du i tvivl om, hvorvidt DN Isolering i Nordjylland er den rette samarbejdspartner til dit isoleringsprojekt, så kan du her høre, hvad vores andre kunder siger om os.

Om os siger vores kunder oftest:

  • De kommer til tiden, og bliver ved til opgaven er løst
  • De rydder op efter sig selv
  • Papirisolering er billigere end andre isoleringsformer

Hør det selv i videoerne herunder, eller læs vores anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk.

Kim og Iben Borup, Hjørring

Loft og hulmursisolering og nu fri for mår

Vi havde Dennis fra DN-Isolering ude, da vi har haft en mår, som har ødelagt en stor del af loftet og har samtidig døjet med en del kuldebroer rundt omkring i huset. Det endte med, at vi fik et godt tilbud, som vi ikke rigtig syntes, at vi kunne sige nej til. Så den i dag har vi så fået både loftet isoleret og hulmurisoleret vores hus. Det er vi super glade for, og det har været et rigtig fint forløb hele vejen igennem, meget professionelt og lige efter bogen. Vi har i dag et hus med et væsentlig bedre indeklima, og vi har i dag en grundtemperatur som ligger et par grader højere og samtidig med at vi sparer penge, så vi kunne ikke være mere tilfredse.

 Peter og Vibeke Vestergaard, Hjørring

Hulmursisolering, isolering af loft

“Og allerede bare på den uge, der er gået nu, kan vi mærke en tydelig forbedring. Ja faktisk så, da jeg tog af sted om morgenen til jeg kom fra arbejde igen samme aften – det var et helt andet hjem at gå ind i. Thumbs up, og jeg kan kun anbefale det til alle andre at få hulmursisolering og isolering af loft, og hurtigst muligt. “

 Alfred Nielsen, Hirtshals

Isolering af loft

“Jamen vi kunne sådan set mærke det lige fra dag 1, at det blev varmere herinde i huset efter isolering af loftet. Så jeg kan kun sige, at det har været virkelig godt. Vi kan da også se det nu her på varmeregningen, nu var det ikke sådan en super vinter sidste år, men vi skulle da have lidt tilbage og det hjalp jo lidt på det. Kan det fortsætte, så er det jo en ren investering.”

 Morten Gaust, Hirtshals

Isolering af skunk

“Lige så snart jeg kom ind i huset, kunne jeg mærke denne her lydforskel efter isolering af skunken. Så min anbefaling er til andre bare at komme i gang. Det der er det fede med papirisolering er, at det kan komme ind i alle sprækker og kroge og omkring rør, så det kan komme ind alle vegne, og det er helt tæt”

“Og det helt gode var jo, at da vi fik opgørelsen fra fjernevarmeværket, der havde vi allerede sparet 2.000 kr.”

Boligforeningen Revlingbakken, Aalborg

Isolering af 900m2 loft

“Samarbejdet med DN Isolering har været fint. Dennis har været god til at give den rigtige rådgivning og komme med konstruktive forslag. Bl.a. er der sat ny tagrygning på, fordi Dennis ville sikre sig, at ventilationen efter isoleringen er optimal, og det ser ud til at fungere perfekt.”