se hvad vores kunder siger om os

Kundereferencer

Er du i tvivl om, hvorvidt DN Isolering er den rette samarbejdspartner til dit isoleringsprojekt, så kan du her høre, hvad vores andre kunder siger om os. Om os siger vores kunder oftest: 

  • De kommer til tiden, og bliver ved til opgaven er løst 
  • De rydder op efter sig selv 
  • Papirisolering er billigere end andre isoleringsformer 

Hør det selv i videoerne herunder, eller læs vores anmeldelser på anmeld-haandvaerker.dk

Peter og Vibeke Vestergaard, Hjørring

Hulmursisolering, isolering af loft 

“Og allerede bare på den uge, der er gået nu, kan vi mærke en tydelig forbedring. Ja faktisk så, da jeg tog af sted om morgenen til jeg kom fra arbejde igen samme aften – det var et helt andet hjem at gå ind i. Thumbs up, og jeg kan kun anbefale det til alle andre og få det gjort, og hurtigst muligt. “

Alfred Nielsen, Hirtshals

Isolering af loft

“Jamen vi kunne sådan set mærke det lige fra dag 1, at det blev varmere herinde i huset. Så jeg kan kun sige, at det har været virkelig godt. Vi kan da også se det nu her på varmeregningen, nu var det ikke sådan en super vinter sidste år, men vi skulle da have lidt tilbage og det hjalp jo lidt på det. Kan det fortsætte, så er det jo en ren investering.”

Søren Lind, Frederikshavn

Isolering af loft

“Prisen var tiltalende kontra andre isoleringsformer. For det første er det forholdsvist hurtigt at få det lavet, og så som jeg har kunne se det sammenlignet med andre former for isolering, så har det også været væsentligt billigere. Og selv fruen i huset siger, ‘der er godt nok varmt hernede nu’, og vi skal ikke fyre sådan for at holde på varmen, så det nyder vi godt af.” 

Morten Gaust, Hirtshals

Isolering af skunk

“Lige så snart jeg kom ind i huset, kunne jeg mærke denne her lydforskel. Så min anbefaling er til andre bare at komme i gang. Det der er det fede med papirisolering er, at det kan komme ind i alle sprækker og kroge og omkring rør, så det kan komme ind alle vegne, og det er helt tæt”

“Og det helt gode var jo, at da vi fik opgørelsen fra fjernevarmeværket, der havde vi allerede sparet 2.000 kr.”

Boligforeningen Revlingbakken, Aalborg

Isolering af 900m2 loft 

“Samarbejdet med DN Isolering har været fint. Dennis har været god til at give den rigtige rådgivning og komme med konstruktive forslag. Bl.a. er der sat ny tagrygning på, fordi Dennis ville sikre sig, at ventilationen efter isoleringen er optimal, og det ser ud til at fungere perfekt.”