Datablade og dokumentation

Herunder finder du vores forskellige datablade og dokumentation.

Det første dokument nedenfor viser dokumentation for en undersøgelse af forskellige tagkonstruktioners hygrotermiske adfærd under brugen af økologiske byggevarer. Undersøgelsen tager udgangspunkt i otte forskellige tagkonstruktioner, som er undersøgt med henblik på at afklare, hvilke konstruktioner der har stor sikkerhed mod fugt, og hvilke der ikke har.

De to efterfølgende dokumenter er datablade fra Papirisolering.dk. Her kan du få meget mere information om Thermofloc borfri Papirisolering, som vi hos DN Isolering benytter, når vi skal foretage isolering af din bolig.

I de to datablade kan du læse om Thermofloc papirisolering og alle fordelene ved at bruge papirisolering frem for mineraluld til isolering – blandt andet at papirisolering skaber et 100 % tæt isoleringslag uden kuldebroer, samt at konstruktioner med Thermofloc Papirisolering kan udføres uden dampspærre – hvilket gør papirisolering til den mest optimale isoleringsmetode.

Du kan også læse meget mere om de forskellige indblæsningsmetoder til at indblæse papirisolering ind under et paralleltag, altså et tag med skråtag, og et fast undertag.

 

Opbygning af forsatsvæg med Thermofloc papirisolering