Papirisolering er
det miljørigtige valg

Isolering med papirisolering

En god isolering af huset giver et lavt energiforbrug og en mindre varmeregning, da isolering hjælper med at holde på varmen i huset. I de fleste huse bygget før 1980 består facaden af en hulmur, hvor der er en formur og en bagmur, der er parallelt muret op. Imellem disse to mure er der et hulrum, hvor man kan blæse isoleringsmateriale ind.

De fleste huse bygget før 1980 kan derfor i høj grad have brug for hulmursisolering og efterisolering, men også huse, der kun er få år gamle kan have gavn af en efterisolering. Uanset om der allerede er isoleret i dit hus, eller der aldrig tidligere har været isoleret, kan en isolering eller efterisolering være en god idé. Udover at isolering giver et lavere energiforbrug giver det også et bedre indeklima og en større husværdi.

Papirisolering som materialevalg

Der findes en række forskellige materialer, som kan bruges til at isolere huse med. Hos DN Isolering  har vi specialiseret os i Thermofloc borfri papirisolering. Papirisolering varmeisolerer lige så godt som traditionelle isoleringsmaterialer, og er desuden både energirigtigt, allergivenligt og miljørigtigt. Derudover tager processen med papiruld kun en fjerdedel af den tid, det normalvis tager at isolere et hus med traditionelle materialer.

Thermofloc papirisolering er lavet udelukkende af genbrugspapir. Det vil sige, at der er brugt et minimum af nye materialer for at skabe den isolering, som kan holde din bolig varm og behagelig, og det er godt for miljøet at sætte forbruget ned.

GOD ISOLERING BEHØVER IKKE VÆRE BESVÆRLIGT

Man kan godt tænke, at det bliver omstændigt at efterisolere sit hus, men sådan behøver det ikke være. Papirisolering er let at arbejde med, og det giver dig en fordel såvel som os – når det er lettere for os at arbejde med, skal vi nemlig ikke bruge lige så lang tid eller lige så meget plads, som man ofte skal med traditionel isolering.

Papirisolering sprøjter man ind gennem huller, man borer i væggen, når det drejer sig om hulmursisolering, og når det drejer sig om loftsisolering bliver papirisoleringen sprøjtet ud og fordelt med en slange.

Man skal altså ikke slæbe store plader op og ned ad små stiger eller lemme op på loftet, og man kan meget hurtigere blive færdige. Det er rart for os, at vi ikke skal gå så mange gange, men det er også godt for dig, fordi du så skal betale det mindre i arbejdstimer. Det er godt for alle.

Vi tilbyder isolering af hele huset

Hos DN Isolering isolerer vi ikke alene murene, men også alle andre dele af huset. Vi tilbyder:

Vidste du, at du får et energitilskud, 
når DN Isolering isolerer dit hus? 

Vi sørger altid for at søge energitilskud på dine vegne
– det betyder, at du sparer både tid og penge! 

Vi tilbyder en effektiv og økonomisk fornuftig løsning, hvor isoleringsmaterialet blæses ind. Lad DN Isolering udføre isoleringen af dit næste projekt – hvad enten det er en renovering af et eksisterende hus, eller om det er et helt nyt byggeprojekt, som du er i gang med. Vi garanterer dig en holdbar og tilfredsstillende isoleringsløsning, som tilmed er billig og effektiv.

Få et tjek af din isolering

Uanset om du skal have isoleret loftet, gulvet eller krybekælderen, kan vi gøre det for dig. Vi tilbyder at klare al indvendig isolering, så du kan nyde et varmt og isoleret hjem med et bedre indeklima.

Er du i tvivl om, hvorvidt dit hus trænger til en efterisolering eller anden slags isolering, tilbyder vi også et effektivt isoleringstjek, hvor vi tjekker dit hus igennem for mulige forbedringer.

DN Isolering har base i Hjørring, Nordjylland. Vi løser isoleringsopgaver for private kunder i det meste af Nordjylland.
Vi laver også isoleringsopgaver for byggefirmaer og typehusfirmaer.

Ring til os i dag på 30 91 90 00 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste isoleringsopgave. Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt os i dag