Spring til indhold
 • Rent naturprodukkt

 • Bæredygtigt byggeri

 • Miljørigtigt

Få et bedre indeklima og hold på varmen med hulmursisolering

En hurtig og nem måde at få isoleret huset er med hulmursisolering. Ved huse af en vis alder ser man ofte, at det trækker forskellige steder, og det kan være svært at holde varmen oppe, når året nærmer sig de kolde måneder. Her kan hulmursisolering være en smart vej til at holde bedre på varmen og skabe et bedre indeklima.

Hulmursisolering foregår ved, at vi fylder papirisolering i det hulrum, der findes mellem indervæggen og ydervæggen. Det giver en langt bedre isolation mod temperaturerne udenfor.

Du kan læse mere om fordelene ved at isolere med papirisolering her.

Isoleringen er med til at holde den kolde luft ude og den varme luft inde. På den måde behøver du ikke bruge lige så meget energi på at varme huset op, og det er godt.

Miljø og økonomi i hulmursisolering

Det er godt for både pengepungen og den grønne samvittighed at hulmursisolere sit hus. Ved at isolere huset med en hulmursisolering kan du holde varmeudgifterne nede, fordi der ikke skal lige så meget varme og energi til, før rummet er behageligt lunt, og det er også godt for miljøet, at vi i fællesskab skruer ned for vores energiforbrug.

Hulmursisoleringen virker effektivt ved at holde varmen fra indervæggen og kulden fra ydervæggen væk fra hinanden, så man ikke taber varme indendørs. Afhængigt af husets størrelse kan der være mange penge at spare på en hulmursisolering af huset.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ja tak jeg ønsker GRATIS isoleringstjek
   

Ekspertise og erfaring i hulmursisolering

Hos DN Isolering har vi stor erfaring og ekspertise i at udføre hulmursisolering i Nordjylland og Midtjylland på en lang række forskellige huse. Vi hjælper og vejleder dig gerne til at vælge den bedste isoleringsløsning til dit hjem, som du får allermest ud af.

Ud over hulmursisolering kan vi tilbyde en række andre isoleringsløsninger, og du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 84 82 22 eller skrive en mail til dennis@dn-isolering.dk for at få et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig!

GRATIS Isoleringstjek

Let for dig

Vi skal nok sørge for at stå for at hulmursisolere, men det er stadig en let måde for dig at få isoleret på. Ved at vælge hulmursisolering er der nemlig ikke behov for at rive noget af væggene ned eller at have en masse plader med isolering stående foran dit hus.

Det meste klares fra vores vogn, som vi har papirisoleringen i, som bliver sprøjtet ind imellem inder- og ydervæggene gennem en lang slange. Vi borer nogle huller i væggen, som isoleringen bliver sprøjtet igennem, og vi lukker dem selvfølgelig, inden vi er færdige.

Hulmursisolering har også den klare fordel, at det kun tager omkring en fjerdedel af den tid, det ellers ville tage at isolere et hus. Vi kan altså være færdige noget hurtigere, end med en traditionel isolering, så du ikke skal forstyrres mere end højest nødvendigt.

Få professionel hjælp i Midtjylland og Nordjylland

Isolering af hulmur i gammelt hus er altid en god og sikker investering. Dit ældre hus bliver aldrig nyt igen. Men du kan faktisk gøre meget for at forbedre boligens energiniveau. En af tingene er at efterisolere hulmuren. Dengang huset blev opført, var der naturligvis ikke de samme krav til isolering, som der er i dag. Derfor vil du altid have et dårligere isoleret hus, end hvis du havde et helt nybygget hus. Men det kan vi hurtigt hjælpe dig med at ændre på.

DN Isolering tilbyder professionel og effektiv hulmursisolering i Nordjylland og Midtjylland (Skagen, Hobro, Aabybro, Pandrup, Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Sindal, Ålbæk, Strandby, Aalborg, Hjallerup, Dronninglund, hulmursisolering i ViborgRandersAarhus, Støvring og Løkken). Ja, faktisk har vi et landsdækkende netværk af autoriserede isolatører. Vi kan derfor også sagtens hjælpe dig med en opgave i den anden ende af landet. Med mange års erfaring i branchen har vi stor ekspertise – ingen isoleringsopgave er for lille eller stor til os!

Men hvad er en hulmursisolering egentligt? Hvornår bør den foretages? Kan du selv efterisolere? Hvad koster det? Få svar på alle dine spørgsmål her.

Få et tilbud GRATIS Isoleringstjek

Hvad er hulmursisolering og hvornår foretages den?

Hulmur er hulrummet mellem din ydre og din indre væg. Dette skal isoleres effektivt, så der aldrig dannes fugt, og så kulden ikke kan bevæge sig igennem muren og ind i huset. Mange ældre huse er ofte ikke isoleret lige så godt, som nye huse er i dag. Derfor kan du f.eks. gå ind og undersøge, hvor gammelt dit hus er. Ved du ikke, hvor meget isolering der er i hulmuren, kan vi naturligvis også hjælpe dig. Vi kommer gerne ud til dig og foretager et isoleringstjek.

Hulmursisolering hvad er bedst? Hos DN Isolering foretager vi altid isoleringen ved at blæse materialet ind i hulrummet. Vores hulmursisolering materiale er papiruld. Vi er eksperter i at bruge netop dette materialer til mange typer isolering og efterisolering. Derfor ved vi, hvad vi laver. Og du kan altid forvente et udført stykke arbejde af høj kvalitet.

Men hvornår skal du overveje denne efterisolering af hulmur? Det er altid en god investering at efterisolere hulmuren. Men det kan f.eks. være, at du kan nikke genkende til nogle af disse problemer?

 • Kolde vægge?
 • Træk udefra?
 • Dårligt indeklima?
 • Skyhøj varmeregning?
 • Meget gammelt hus?

Hvis du står overfor nogle af disse problemer, kan isolering helt klart være et område, der skal ses nærmere på. Det er ikke sikkert, at du har tænkt over det. Måske har du faktisk overvejet at flyttet pga. problemerne? Men efterisolering kan faktisk være med til at gøre underværker. Så din boligsituation og økonomi i forhold til varmeforbrug bliver langt mere fornuftig. Det kommer også til at betyde utrolig meget, når du rent faktisk skal sælge ejendommen. Et gammelt hus med et højt varmeforbrug er især noget af det, der får potentielle købere til at fravælge en bolig!

Kan jeg selv isolere hulmuren?

Du kan godt selv gå i krig med projekt isolering. Men det kan blive en hård og dyr omgang. Har du ikke den rette erfaring eller det nødvendige udstyr, så bliver det
svært at komme helt i mål.

Hos DN Isolering har vi et dygtigt hold af autoriserede isolatører. De kommer med professionel rådgivning og lytter altid til dine ønsker og behov. Med mange års
erfaring i branchen kan vi både hurtigt og effektivt udføre din efterisolering af ydre mur.

Når vi udfører din isolering eller efterisolering bruger vi altid papiruld. Papirisoleringen er typisk lavet af gamle aviser eller andet papirmateriale. Det er derfor et genbrugsmateriale, hvilket også øger miljøvenligheden af at bruge det.

Nogle af fordelene ved en hulmursisolering papiruld er:

 • Miljøvenligt og allergivenlig løsning
 • Prisfornuftigt materiale
 • Papirulden danner en fuld isolering
 • Hurtigt at udføre isolering/efterisolering
 • Materialet kan blæses ind, og din ydre mur efterlades intakt

Idet vi bruger en blæsningsmetode til at efterisolere, går det rigtig hurtigt. Det er derfor ikke noget, som kommer til at forstyrre dig. Vores dygtige isolatører er hurtige og effektive til at får arbejdet udført. Du kan blot tage på arbejde eller forsætte dine daglige rutiner i hjemmet.

   

PAPIRISOLERING er yderst effektivt og holder mår væk

DN Isolering er specialiserede i papirisolering. Vi tager os af alle former for isoleringsopgaver, hvor vi isolerer med papirisolering, der giver et energirigtigt resultat.

Få et tilbud GRATIS Isoleringstjek

DN Isolering er din ekspert i efterisolering af hulmur

Med mange års erfaring kan vi lidt af hvert. Hulmur er et af de projekter, som vi ofte udfører. Det foregår altid ved at blæse papirisoleringen ind gennem muren. Vores dygtige isolatører har naturligvis den rette ekspertise og det fornødne udstyr til at foretage opgaven. Du skal derfor aldrig være i tvivl om kvaliteten af vores arbejde. Alt bliver naturligvis certificeret. Så du er garanteret, at vi har fulgt alle regler og krav på området.

Hos DN Isolering sætter vi en ære i at have tilfredse kunder. Det sikrer vi os på flere måder. Vil du f.eks. vide mere om, hvad andre kunder sig om os? Så kan du læse deres anmeldelser af os på Anmeld Håndværker.

Hvad koster hulmursisolering?

Det er det store spørgsmål, som vores kunder altid stiller. Det kan vi godt forstå. Det skal være til at betale. Uden at budgettet sprænges. Hulmursisolering pris pr. m2 starter fra omkring 100 kr. og op af, når man ser på forskellige priser på markedet.

Hulmursisolering priseksempel på 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.080 kr. inkl. moms.

Prisen pr. m2 afhænger meget af, hvor meget isoleringsmateriale der skal bruges. Vi beregner derfor din pris ud fra følgende faktorer:

 • Er der allerede isoleret?
 • Hvor stort er hulrummet?
 • Skal der efterisoleres i hele huset?
 • Hvor tyk er muren?

Hvis muren er for tyk, er det ikke sikkert, at vi kan udføre hulmursisoleringen. Derfor vil vi i stedet anbefale en indvendig efterisolering eller en udvendig isolering fra facaden. Er du usikker på, om dit hus kan hulmursisoleres? Du kan altid kontakte os for rådgivning og for at stille spørgsmål. Vi er altid klar til at hjælpe dig godt videre.

Lavere varmeforbrug

Når du har fået et realistisk tilbud på opgaven, er det ikke det sidste, du skal kigge på. Du skal også tænke over, hvad det udførte arbejde kommer til at betyde for dit varmeforbrug. Har du en idé om dit nuværende varmeforbrug, hjælper vi dig gerne med at udregne den månedlige besparelse, efter efterisoleringen er foretaget. På den måde kan du få et overblik over, hvor lang tid det tager at tjene dine penge ind igen.

Vores hulmursisolering papiruld pris er altid realistisk og baseret på netop dit hus og din situation. Da vi bruger et forholdsvis billigt materiale, får du typisk en lavere pris end hos andre isolatører, der benytter mere traditionelle isoleringsmaterialer. Selvom prisen på papirulden er lav, skal du ikke tro, at det er af dårligere kvalitet. Tværtimod. Her får du altså en ensartet og effektiv isolering af din hulmur.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes

Miljørigtigt og bæredygtigt

Vores isolering er et rent naturprodukt og sikre et bæredygtigt byggeri

Lavere energiforbrug

Nedsæt dit CO2 forbrug med miljørigtig isolering

Papirisolering

Opfylder kravene for DGNB byggeri

DN Isolering foretager altid isoleringstjek

Er du i tvivl om, hvor vidt din bolig er isoleret godt nok? Har du oplevet træk, kolde vægge eller andet? Så kan du altid kontakte os. Vi kommer gerne ud og ser på opgaven. Med vores landsdækkende netværk af autoriserede isolatører hjælper vi dig hvor som helst i landet.

Vores dygtige fagfolk kan altid deres kram. Når de har se nærmere på dine ydre mur og de indre vægge, kan de vurdere netop din situation. På den måde får du et langt mere realistisk tilbud på opgaven. Ethvert tilbud er naturligvis uforpligtende!

Når du har accepteret tilbuddet, kan du se frem til at få besøg af dedikerede medarbejdere, der nyder at hjælpe dig godt videre. Vi certificerer naturligvis alt udført arbejde. For dig betyder det, at du ikke skal bekymre dig om krav, regler, godkendelser eller lovgivning. Vi sørger for, at alt arbejde udføres med stor faglighed og altid efter gældende regler.

Klar til at forbedre dit indeklima? Skrue ned for den høje varmeregning? Eller gøre din ejendom tiptop og salgsklar? Kontakt os for rådgivning omkring hulmursisolering af dit hus i Midtjylland eller Nordjylland allerede i dag!