Slut med at fyre for gråspurvene – hulmursisolering holder varmen i huset 

Få et bedre indeklima og hold på varmen med hulmursisolering

En hurtig og nem måde at få isoleret huset er med hulmursisolering. Ved huse af en vis alder ser man ofte, at det trækker forskellige steder, og det kan være svært at holde varmen oppe, når året nærmer sig de kolde måneder. Her kan hulmursisolering være en smart vej til at holde bedre på varmen og skabe et bedre indeklima.

Hulmursisolering foregår ved, at vi fylder papirisolering i det hulrum, der findes mellem indervæggen og ydervæggen. Det giver en langt bedre isolation mod temperaturerne udenfor.

Du kan læse mere om fordelene ved at isolere med papirisolering her.

Isoleringen er med til at holde den kolde luft ude og den varme luft inde. På den måde behøver du ikke bruge lige så meget energi på at varme huset op, og det er godt.

Miljø og økonomi i hulmursisolering

Det er godt for både pengepungen og den grønne samvittighed at hulmursisolere sit hus. Ved at isolere huset med en hulmursisolering kan du holde varmeudgifterne nede, fordi der ikke skal lige så meget varme og energi til, før rummet er behageligt lunt, og det er også godt for miljøet, at vi i fællesskab skruer ned for vores energiforbrug.

Hulmursisoleringen virker effektivt ved at holde varmen fra indervæggen og kulden fra ydervæggen væk fra hinanden, så man ikke taber varme indendørs. Afhængigt af husets størrelse kan der være mange penge at spare på en hulmursisolering af huset.

Det kan endda være, at du kan øge din boligs værdi ved at hulmursisolere, fordi du potentielt kan nedsætte energiforbruget væsentligt. Det gør din bolig mere attraktiv for potentielle købere, når eller hvis du en dag gerne vil sælge huset.

Hulmursisolering er let for dig

Vi skal nok sørge for at stå for at hulmursisolere, men det er stadig en let måde for dig at få isoleret på. Ved at vælge hulmursisolering er der nemlig ikke behov for at rive noget af væggene ned eller at have en masse plader med isolering stående foran dit hus.

Det meste klares fra vores vogn, som vi har papirisoleringen i, som bliver sprøjtet ind imellem inder- og ydervæggene gennem en lang slange. Vi borer nogle huller i væggen, som isoleringen bliver sprøjtet igennem, og vi lukker dem selvfølgelig, inden vi er færdige.

Hulmursisolering har også den klare fordel, at det kun tager omkring en fjerdedel af den tid, det ellers ville tage at isolere et hus. Vi kan altså være færdige noget hurtigere, end med en traditionel isolering, så du ikke skal forstyrres mere end højest nødvendigt.

Ekspertise og erfaring i hulmursisolering

Hos DN Isolering har vi stor erfaring og ekspertise i at udføre hulmursisolering på en lang række forskellige huse. Vi hjælper og vejleder dig gerne til at vælge den bedste isoleringsløsning til dit hjem, som du får allermest ud af.

Ud over hulmursisolering kan vi tilbyde en række andre isoleringsløsninger, og du er meget velkommen til at kontakte os på telefon 30 91 90 00 eller skrive en mail til dennis@dn-isolering.dk for at få et uforpligtende tilbud eller høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig!