Spring til indhold
 • Rent naturprodukkt

 • Bæredygtigt byggeri

 • Miljørigtigt

Har du en skunk, som ikke er isoleret?

I mange hjem bliver skunken brugt som opbevaringsrum til de ting, som ikke lige er i brug nu og her. I andre tilfælde kan skunken måske stå tom og derfor bare være en ubrugt spildplads.

Det er derfor ikke alle, der vælger at få isoleret skunken, eller som måske overhovedet har overvejet af få skunken isoleret. For når den alligevel ikke bliver brugt til andet end måske en smule opbevaring, er det ikke et sted, som alle husker eller prioriterer at få isoleret.

Det er dog en rigtig god idé at få isoleret skunken – også selvom du ikke bruger den, eller du kun bruger den til opbevaring. Ligesom resten af din bolig, skal skunken isoleres for at sikre et bedre indeklima i dit hjem.

Hvis dit skunkrum ikke er isoleret, eller hvis væggene og gulvet i din skunk er isoleret med mindre end 200 mm, bør du efterisolere dem for at få det optimale udbytte af isoleringen i dit hjem. En isolering eller efterisolering af skunken bidrager nemlig til et bedre indeklima, idet isoleringen sammen med resten af husets isolering hjælper med at holde på varmen i hjemmet. Med et bedre indeklima og et varmere hjem, sparer du desuden også på sigt penge på varmeregningen.

Vi tager os af din isolering i det meste af Nordjylland herunder blandt andet i byer som Skagen, Hobro, Aabybro, Pandrup, Hirtshals, Hjørring, Frederikshavn, isolering af skunk i Brønderslev, Sindal, Ålbæk, Strandby, Aalborg, Hjallerup, Dronninglund, Støvring og Løkken.

Miljøvenlig isolering af skunk med papirisolering

For at opnå det fulde potentiale af husets isolering, og for at få mere varme i den kolde skunk, er det altså en god idé at efterisolere skunken.

DN Isolering isolerer med papirisolering, Isolering med papiruld isolering er en særdeles effektiv måde at isolere på, da papirisolering både er billigt, effektivt og langtidsholdbart. Papirisolering er derfor en meget effektiv, energirigtig og miljørigtig isoleringsløsning, der sikrer dig en isolering, der holder i mange år.

   

Få en effektiv efterisolering af koldt skunkrum

Skal du have efterisoleret loftets skunk, er det vigtigt, at du får isoleret både skunkvæggen og skunkgulvet og eventuelt også får en isolering af varmerørene, hvis disse er at finde i skunken.

De fleste skunke er udført som et slags pulterrum med enten trægulv eller betondæk og med bjælker eller lister. Ofte er der adgang til skunkrummet gennem en lille lem fra de øvrige rum i hjemmet. Det kan derfor være både vanskeligt og besværligt at efterisolere skunken på grund af den lille plads og adgangsmulighed.

Vi anbefaler derfor, at du får DN Isolering til at isolere din skunk. Vi har udstyret og ekspertviden om isolering, så du er sikret en professionelt udført isolering.

I skunkrum skal der desuden etableres åbninger til ventilation, så der kommer tilstrækkelig ventilation i tagkonstruktionen. Hos DN Isolering tager vi højde for alle disse forhold, så du får en korrekt udført og effektiv efterisolering af dit skunkrum.

Fordele ved isolering af skunkrum hos DN Isolering

Der er flere fordele ved at få DN Isolering til at isolere din skunk.

 • Gulvtemperatur stiger med op til 10 grader
 • Miljøvenlig isolering med papirisolering
 • Bedre indeklima
 • Mindre varmetab
 • Lavere varmeregning
 • Forbedret fugtforhold og mindsket risiko for skimmel og svamp

DN Isolering tilbyder miljøvenlig papirisolering af skunk og efterisolering til favorable priser. Kontakt os i dag på telefon 70 84 82 23 eller mail dennis@dn-isolering.dk

Trænger dit loft også til en efterisolering? Både skunken og loftet er vigtige at isolere for at undgå at den opadstigende varme i dit hjem slipper ud. Vi tilbyder efterisolering af dit loft og isoleringstjek, så du kan være sikker på, at du har en god isolering i dit hjem.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Checkboxes