Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering i Aalborg sænker varmeregningen

Der er brug for bedre isolering i Aalborg. For selv om her er smukt at bo lige ud til Limfjorden, er blæsten og kulden en konstant udfordring for din økonomi på grund af de stigende varmepriser. Så kontakt DN Isolering i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig i Aalborg

Det er blevet dyrere – meget dyrere – at fyre for gråspurvene. Og kontanterne nærmest flyver ud gennem tag og mure, hvis isoleringen trænger til en opgradering.

Fokus på isolering i Aalborg

Hvis du er nordjyde, er de markant stigende varmepriser en ekstra udfordring for din økonomi. Særligt, hvis du er bosat lige ud til Limfjorden. F.eks. ved Strandvejen eller Gasværksvej. Så får du nemlig også den kolde vind på besøg.

Derfor kan det betale sig at få efterisoleret din bolig. Specielt, hvis det er mange år siden, du sidst har fået gjort noget ved isoleringen.

Det er også en god ide at være ekstra over isoleringen, hvis du skal bygge nyt. For varmepriserne vil fortsat stige i fremtiden.

Bedre isolering af loft, skunk og tag i Aalborg

Det er typisk loft, skunk og tag, der har brug for efterisolering. Her kan det altid betale sig at opgradere isoleringen til mindst minimumskravet på 360 mm isolering. Det er det, bygningsreglementet foreskriver i dag.

For varmen søger nemlig altid opad, og har du ikke isoleret tilstrækkeligt eller korrekt disse tre steder, vil meget af varmen ende med at fistre ud til gråspurvene.

Papirsisolering i Aalborg

Når du vælger at få foretaget dit isolerings- og efterisoleringsarbejde af DN Isolering, vælger du også at isolere dit hjem med et mere bæredygtigt materiale. Vi bruger nemlig papirsisolering fremstillet af genbrugt papir. Det er både billigere og mindre energikrævende at producere end traditionel mineraluld.

Vi anvender blandt andet papirisolering til hulmursisolering i Aalborg. Ved hulmursisolering fyldes der papirsisolering ind i det hulrum, der er mellem indervæggen og ydervæggen. Det sparer på varmen, og er samtidig med til at reducere risikoen for fugtskader på grund af kondens.

Endelig støjisolerer papiruld bedre, så du få et mindre støjplaget indeklima.

Få et uforpligtende tilbud

Så skal du have isoleret dit nybyggeri, eller efterisoleret din bolig i eller omkring Aalborg (herunder blandt andet også i HjørringFrederikshavnBrønderslev og Hobro), er det bare at kontakte DN Isolering. Så får du et uforpligtende tilbud på isolering af dit hjem, som du nemt kan tjene hjem på besparelserne på varmeregningen.

Priseksempler:

  • Hulmursisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.000 kr. inkl. moms.
  • Loftisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² med 200 mm. papirisolering: 20.500 kr. inkl. moms
  • Papirisolering pris ligger fra cirka 100 kr. pr. m²

Kontakt os på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk