Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Optimer din bolig med isolering af skunk, loft og tag i Brønderslev

Hvis du er bosat i Brønderslev og områderne omkring den nordjyske by, så er du nok allerede vant til vinden fra Jammerbugten – specielt hvis du bor omkring Agdrupvej.

Skal du efterisolere boligen, er det især loft, skunk og tag, du bør tjekke op på. For der går nemt helt op til 25 % af varmen tabt, hvis ikke tagkonstruktionen er isoleret korrekt. Varmen søger nemlig opad, og er isoleringen utilstrækkelig, er det kun gråspurve og andre fugle, som får gavn af din opvarmning.

Derfor er en forøgelse af isoleringen på loftet nem at tjene hjem, og så øger den også værdien af din bolig.

Isolering i Brønderslev skærer toppen af varmeregningen

Isolering skal på dagsordenen i Brønderslev. For varmepriserne er steget markant, og det kan mærkes på pengepungen. Her kan en efterisolering af din bolig, og en grundig isolering af dit nybyggeri, gøre din økonomi mindre skrøbelig over for fremtidens prisstigninger på energi. Så kontakt DN Isolering i dag, og få et uforpligtende tilbud på din isolering.

Med udsigt til endnu flere stigninger på energien i de kommende år, er højeffektiv isolering en fornuftig måde at sikre din privatøkonomi på. For en kraftigere isolering giver en kontant besparelse på din varmeregning. Det gør det muligt hurtigt at tjene investeringen i bedre isolering hjem igen.

Samtidig får du et bedre og meget sundere indeklima.

Tag et miljøvenligt valg med papirisolering i Brønderslev

Når du vælger DN Isolering, får du også en mere bæredygtig isolering i Brønderslev . For vi isolerer nemlig med papirisolering, som er fremstillet af genbrugt papir. Det giver dig en billigere og mere miljøvenlig isolering, som ikke kræver de samme energimængder at producere som mineraluldsprodukter.

Papirisolering kan bruges overalt i huset, f.eks. også til hulmursisolering i Brønderslev. Det har også en høj prioritet, når du skal isolere eller efterisolere. For det holder varmen inde i boligen, og sikrer dig mod fugt og skimmelangreb, når der fyldes isolering ind mellem indervæggen og ydervæggen.

Og så isolerer det bedre mod støjkilder som f.eks. trafikerede veje eller støj fra industriområder.

Få et uforpligtende tilbud på isoleringsarbejde

Så vil du spare på varmebudgettet, kan DN Isolering i Hjørring både hjælpe dig med at tjekke op på isoleringen af din bolig, og sikre dig en grundig isolering af dit nybyggeri.

Priseksempler:

  • Hulmursisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.000 kr. inkl. moms.
  • Loftisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² med 200 mm. papirisolering: 20.500 kr. inkl. moms
  • Papirisolering pris ligger fra cirka 100 kr. pr. m²

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig, herunder pris på hulmursisolering i Nordjylland. Kontakt os på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk