Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af skunk, loft og tag i Aarhus

Steder som skunk, loft og tag er der, hvor isoleringskravene er øget mest. I dag kræver bygningsreglementet således, at der skal være 360 mm isolering på lofterne. Det er næsten en fordobling i forhold til kravene for 20 år siden.

Hulmursisolering i Aarhus kan spare dig for mange tusinde kroner årligt

Særligt skunken er tit ”underisoleret”. Den bliver typisk brugt som opbevaringsrum, og derfor vil det være kedeligt at fylde den med isolering. Men det åbner op for et øget varmetab til omgivelserne, og kan være med til at danne kuldebroer under lofterne i stueetagen. Så med de varmepriser, vi har i dag, er du bedre tjent med at opbevare dine ting et andet sted.

Isolering i Aarhus – din genvej til en lavere varmeregning

Isolering er løsningen, hvis du fryser i Aarhus. For det er blevet dyrere at varme boligen op. Energiprisernes himmelflugt har gjort både olie, træpiller og især gas næsten dobbelt så dyre at varme op med. Men i stedet for at skrue ned for varmen, kan du kontakte os, og få et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig i Aarhus.

Med de stigende varmepriser kan det godt betale sig at få undersøgt isoleringen af boligen. Specielt hvis det er over ti år siden, du sidst fik isoleret.

For så vil der typisk være en pæn besparelse at hente på varmeregningen, hvis du få opdateret isoleringen til mindst minimumskravene i den nyeste version af bygningsreglementet.

Bæredygtig papirisolering i Aarhus

Ved loftisolering og hulmursisolering i Aarhus bruger DN Isolering papirisolering. Det er en meget populær isoleringstype på markedet, da den både er billigere og bedre kan komme ind på trange steder i forhold til mineraluld, så du undgår kuldebroer.

Samtidig er papirisolering lavet af genbrugspapir. Det gør den til et mere bæredygtig valg – og så lydisolerer den bedre.

Det gør papirisolering til et både mere klimavenligt og bedre økonomisk valg, som samtidig forbedrer dit indeklima.

Få et uforpligtende tilbud

Hvis du er bosat i Aarhus og omegn, er der sikkert mange kolde vinterdage i kalenderen. Specielt hvis du bor ud til Aarhus bugt, f.eks. ved Marselisborg eller Østhavnsvej. Så har du nemlig også vinden at tage hensyn til.

Så kontakt DN Isolering i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig i Aarhus og omegn. Så kan du se frem til varmere vinterdage og en meget lavere varmeregning. Det gør det nemt at tjene investeringen i isolering hjem igen.

Priseksempler:

  • Hulmursisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.000 kr. inkl. moms.
  • Loftisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² med 200 mm. papirisolering: 20.500 kr. inkl. moms
  • Papirisolering pris ligger fra cirka 100 kr. pr. m²

Kontakt os på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk og få tilbud på loftisoleringhulmursisoleringefterisoleringpapirisolering eller isolering af krybekælder i Aarhus.