Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af skunk, loft og tag i Hobro

Selvom du måske synes, du har et velisoleret hus, kan der sagtens være masser af steder, hvor du med fordel kan øge isoleringstykkelsen. Særligt, hvis det er mere end 10 år siden, du fik isoleret sidst.

Få tilbud på loftsisolering i Hobro allerede i dag ←

Så er det rimelig sikkert, at du med fordel kan øge isoleringen på steder som loftet, under taget og i eventuelle skunkrum. Kravene i bygningsreglementet er nemlig blevet forøget kraftigt ved de seneste revisioner. Derfor er mindstekravet til loftsisolering på loftet i dag 360 mm.

Stigende behov for isolering i Hobro

Med den rette isolering i Hobro sikrer du et opvarmet hjem og en markant besparelse på din varmeregning. Kontakt DN Isolering i dag, og få et uforpligtende tilbud på isolering i Hobro, uanset om du skal efterisolere eller bygge nyt.

De stigende priser kan tydeligt mærkes på varmeregningen, uanset om du bruger fjernvarme, traditionelle varmekilder eller biobrændsel til at opvarme dit hjem.

Den nemmeste måde at afhjælpe situationen på er at sørge for en bedre isolering af dit hjem.

Her er der flere steder, du kan sætte ind, hvis du vil øge isoleringslaget og sænke varmeregningen.

Hulmursisolering i Hobro

Det er også en god idé at tjekke op på isoleringen i dine ydermure. For selv om kravene ikke er øget væsentligt, har særligt mineraluld i hulmuren en tendens til at falde sammen – særligt hvis hulmursisoleringen har siddet i væggen i 10-15 år.

Tidligere var der også mange firmaer, som var knapt så grundige med at få fyldt nok isolering i hulmuren. Derfor kan der være mange penge at spare på varmeregningen, ved at efterisolere hulmuren.

Bæredygtig papirisolering i Hobro

Hos DN Isolering benytter vi næsten udelukkende bæredygtig papirisolering til isoleringsopgaverne. Udover at være billigere end mineraluld, er det også en mere miljøvenlig løsning. For der anvendes genbrugspapir til fremstillingen, og der kræves ikke nær så høje temperaturen til produktionen, som når der produceres mineraluld.

En anden vigtig detalje er, at støjniveauet reduceres betydeligt ved brug af papirisolering. Derfor er det også en god idé, hvis du ønsker dig et mere stille og harmonisk indeklima. F.eks. fordi du bor ud til en meget befærdet vej.

Få et uforpligtende tilbud

Jo mere nordpå vi kommer i Danmark, jo køligere bliver vejret. Det kræver mere opvarmning i dit hjem. Derfor er det vigtigt for dig som midt- og nordjyde at tænke på dit indeklima. Særligt hvis du bor tæt på Mariager Fjord på f.eks. Nedre Strandvej. Her tager vinden ofte til, og gør det sværere at holde hjemmet varmt, uden at skulle skrue op.

Men uanset hvor du bor i og omkring Hobro, kan det betale sig at optimere din boligs isolering – både nu og i fremtiden. Ja, bor du længere sydpå eller nordpå, kan isolering naturligvis også betale sig. Derfor kan du med fordel også indhente tilbud på hulmursisolering i Aarhus eller loftsisolering i Randers eksempelvis).

Priseksempler:

  • Hulmursisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² bolig med 80 mm. papirisolering: 14.000 kr. inkl. moms.
  • Loftisolering pris: Eksempel fra et af vores projekter – 130 m² med 200 mm. papirisolering: 20.500 kr. inkl. moms
  • Papirisolering pris ligger fra cirka 100 kr. pr. m²

Kontakt DN Isolering i dag – og få et uforpligtende tilbud på isolering af din bolig. Kontakt os på tlf.: 30 91 90 00 eller på E-mail: salg@dn-isolering.dk