Vi fjerner let og hurtigt den gamle isolering, både i hulmur og på loft

Udsugning af gammel isolering på loftet og i vægge

Trænger dit hjem til at få en efterisolering, eller er der opstået en uforudset vandskade, kan det være nødvendigt at fjerne isoleringen.

Hos DN Isolering hjælper vi dig ikke kun med at få ny isolering, vi kan også hjælpe dig med at fjerne din gamle isolering. som er blevet ødelagt af vandskader eller gnaver-angreb, eller som bare trænger til en efterisolering.

En efterisolering kræver nemlig, at den gamle isolering fjernes. Inden vi isolerer din bolig på ny, fjerner vi derfor den gamle isolering ved at udsuge den fra dine lofter og vægge. Når al isolering er fjernet, sørger vi for efterfølgende at isolere loftet eller væggene med papiruld, så dit hjem igen er isoleret godt.

Fjernelse af ødelagt isolering

Når vi fjerner din ødelagte isolering benytter vi en vakuumsuger, der fjerner isoleringen nemt, hurtigt og effektivt.

Der er flere fordele ved at bruge en vakuumsuger til fjernelse af isolering i forhold til mere traditionelle metoder. Udsugning af gammel isolering med en vakuumsuger giver:

  • Minimale støvgener
  • Mulighed for nemmere at fjerne gammel isolering på svære steder som lofter, vægge og kældre
  • Behageligere arbejdsmiljø
  • Hurtigere fjernelse af isolering

Kort sagt er fjernelse af isolering med en vakuumsuger både tidsbesparende, nemmere, effektivt og allergivenligt.

Spar 25 % af regningen med papirisolering

Efter vi har udsuget den gamle isolering, isolerer vi loftet, væggene eller kælderen med Thermofloc borfri papirisolering. Papirisolering er en effektiv og allergivenlig isoleringsmetode, der kun tager 25 % af den tid, det normalvis tager at isolere med traditionelle isoleringsmetoder.

Når du får DN Isolering til at stå for dine isoleringsopgaver og udsugning af gammel isolering, sparer du derfor 25 % af regningen, fordi vi benytter papirisolering, der er hurtigere, mere effektivt og allergivenligt end traditionelle isoleringsmetoder.

En loftisolering eller hulmursisolering med papiruld er desuden en yderst miljørigtig løsning, da du skåner miljøet for en stor CO2-belastning. Samtidig kan du også på længere sigt spare mange penge på varmeregningen, fordi dit hus bliver varmere, og du får et bedre indeklima.

Eksperter i udsugning af isolering med vakuumsuger

Hos DN Isolering er vi eksperter i at fjerne den ødelagte isolering og renovere din isolering hurtigt og effektivt.

Uanset om du er kommet ud for en vandskade, eller din isolering ikke længere har en god isoleringsevne, og du derfor har brug for at efterisolere, kan det være nødvendigt at fjerne den gamle isolering og skifte den ud med en ny.

Der hjælper DN Isolering dig. Vi kommer og fjerner din gamle, ødelagte isolering og erstatter den med en ny og mere holdbar papirisolering, der giver dig et varmere og mere energirigtigt hjem.

Vi tager selvfølgelig udgangspunkt i dine behov og ønsker, og vi kan også foretage et isoleringstjek for dig, hvis du er i tvivl, om dit hjem trænger til en efterisolering.

Kontakt os i dag på 30 91 90 00 for en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at udsuge din gamle isolering og erstatte den med en ny. Du kan også udfylde formularen, så kontakter vi dig.

Kontakt os i dag