Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Efterisolering af loft – Der kan mærkes

Isolering er vigtigt, når man vil spare energi. Ingen isolering eller for lidt isolering kan nemlig medføre varmetab. Dette vil kunne ses på dine regninger. Det kan derfor være en rigtig god ide at kigge på efterisolering af tag, skunk, osv. Blandt andet efterisolering af loft kan forbedre energieffektiviteten i hjemmet.

Loftet er en af de vigtigste steder at isolere grundigt. Varme stiger opad, så er dit loft ikke isoleret ordentligt, risikerer du, at det meste af varmen slipper ud. Dette gør, at du bruger mere varme end nødvendigt, samtidig med at din varmeregning stiger. Ordentlig loftisolering har altså mange goder.

Efterisolering af loft kan også være yderst vigtigt. Bor du i et gammelt hus, kan der være brug for en efterisolering. Det har nemlig ikke altid været lovpligtigt at have lige så meget isolering, som man skal i dag. Derfor har mange ældre huse ikke lige så meget isolering, hvilket betyder, at de ikke holder så godt på varmen.

Skal du have efterisoleret dit hus, er vi ved DN Isolering altid klar til at give dig et tilbud. Vi arbejder i hele Nordjylland og . Vi har mange års erfaring inden for isolering. Derfor kan vi rådgive dig inden for hele processen.

Miljørigtig efterisolering af loft

Hos DN Isolering er vi klar med en mere miljørigtig efterisolering af loft. Vi bruger papiruldsisolering, da det skåner miljøet for en stor CO2 belastning. Papirisolering er derfor en rigtig god løsning, når man skal have enten isoleret eller efterisoleret sit hus.

Med ordentlig isolering bruger du også mindre energi på varme i dit hus. Det er derfor også en mere miljørigtig måde at sænke sit energiforbrug. Det giver selvfølgelig også en lavere varmeregning, hvilket også er yderst positivt.

Har du brug for efterisolering af loft, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk, for at få et uforpligtende tilbud.