Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af hulmur – giver et godt indeklima

Hulmursisolering er en rigtig god ide, da det har flere fordele. For det første, giver det et bedre indeklima, da boligen holder bedre på varmen i de køligere måneder. Isolering af hulmur gør, at varmen ikke forsvinder ud af huset. Det holder derfor bedre på varmen. Isoleringen holder varmen inde i huset, mens det holder kulden udenfor.

Isoleringen er også bedre for både miljøet og pengepungen. Når man har ordentlig isolering, som kan holde varmen inde, bruger man mindre energi for at have det dejlig varmt i hjemmet. Man bruger derfor mindre energi og varme på ikke at fryse om vinteren. Det er derfor bedre for miljøet, fordi man sænker sit energiforbrug. Det er også bedre for pengepungen, da man kan spare en del penge. Når man bruger mindre energi på at have det dejlig varmt, så bliver varmeregningen også billigere. Du kan derfor spare penge i det lange løb ved at få isolering af hulmur.

Hos DN Isolering har vi mange års erfaring med at lave isolering af hulmur. Vi bruger papiruld, når vi isolerer hulmur. Dette gør vi både, fordi det er et godt materiale og bedre for miljøet i forhold til mange andre typer af isolering.

Isolering af hulmur – hvorfor vælge papiruldsisolering?

Vi bruger papiruldsisolering, så vi laver isolering af husmur. Dette gør vi blandt andet, fordi papiruld bliver lavet af genbrugsmateriale. Det er derfor bedre for miljøet, da det er lavet af aviser og andet genbrugspapir, der bliver genbrugt til papiruldsisolering.

Papiruldsisolering er også en hurtigere måde at isolere på. Når vi laver isolering af hulmur med papiruld, laver vi mindre huller i husmuren, som er nemme at lappe igen. Papirulden bliver sprøjtet ind bag muren igennem disse huller. Der skal derfor ikke hives dele af muren ned for at isolere. Du er også fri for at have store isoleringsplader til at stå foran huset, indtil isoleringen er færdig.

Har du brug for isolering af hulmur, eller har du nogle spørgsmål eller vil du høre mere om pris? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk, for at få et uforpligtende tilbud.