Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af krybekælder – Spar på varmeregningen

Mange krybekældre er kolde og fugtige og kan derfor kræve at blive isoleret. Hos DN Isolering foretager vi isolering af krybekælder, loft, gulve, rør, hulmur og andre opgaver. Vi benytter kun papiruldsisolering til alle vores isoleringsopgaver. Vi er specialiseret inden for dette. Vi ser det som en effektiv og optimal løsning. Papirisolering er også en bæredygtig og billig metode til isolering.

Papirisolering består af genbrugsvenlige materialer som papiruld. Papirisolering giver en god isolering, som holder i mange år. Den gør indeklimaet bedre og giver en bedre lydisolation. Det går hurtigt, når papirisolering bruges. Det er også en effektiv løsning, som skaber en tæt isolering.

Benyt dig af isolering i dit hjem. Ved at få isoleret dit hjem kan du spare på varmeregningen. Dette er, fordi isolering holder kulden ude af huset, og dermed gør det varmere indenfor. Ved isolering af dit hjem kan du spare op til 25% på din varmeregning. Papirisolering kan bestå af genbrugt papir, gamle aviser og andet genbrugt papirmateriale. Dette gør også, at denne løsning er billigere end andre løsninger.

Isolering af krybekælder – Firma med viden om området

Har du behov for isolering af krybekælder eller andet i Nordjylland eller ? Hos DN Isolering har vi base i Hjørring: Vi kører ud til kunder i hele Nordjylland og . Der er ingen opgave, der er for stor eller for lille for os. Vi har mange års erfaring med isolering hos DN Isolering. Vi har derfor også opnået en masse viden om området.

Det er oftest de ældre huse, der har en krybekælder, der ikke er blevet isoleret ordentligt. Når vi bruger papirisolering til krybekældre, kommer der et fast og stabilt lag over hele krybekælderen. Dette holder varmen inde i huset.

Mangler du isolering af krybekælder, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk. Vi ser frem til at tale med dig.