Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af loft med papiruld med masser af fordele

Loftet har en vigtig betydning i et hus. Ved isolering af loft, giver det altså en masse fordele til resten af huset også. Ved at isolere loftet kan din temperatur i gulvet stige med ca. 3-5 grader. Det giver altså en bedre varme til huset. Isoleringen sørger nemlig for at holde kulden ude af huset, og dermed også varmen inde i huset. Der kan dermed også spares på varmen.

Varmen i dit hus søger opad. Har du dermed ikke en god isolering, vil varmen så slippe ud. Ved at isolere dit loft giver du værdi til dit hus, og det er derfor en god investering. Hvis du har problemer i dit hjem som dårligt indeklima, kulde fra loft, høj varmeregning, så kan du med fordel få isoleret dit loft.

Isolering af loft - bæredygtig løsning

Vi benytter papiruld til isolering af loft. Dette materiale er oplagt til at isolere lofte med. Papirisolationen bliver blæst ud på loftet. Dette er også en hurtig og effektiv metode, som fordeler isoleringen godt. Denne isolering giver dig mange år med et godt isoleret loft. Ved at bruge papiruldsisolering får du også en bæredygtig løsning. Papiruld er lavet af bæredygtige materialer som genanvendt papir og gamle aviser. Dette gør også denne løsning billigere end andre.

Hos DN Isolering laver vi også isolering af gulv, tag, hulmure, skunk og meget andet. Vi tager også ud og rådgiver og tjekker dit hus for isolering. Hos DN Isolering har vi arbejdet med isolering i mange år, og har lavet mange forskellige isoleringsopgaver. Vi har dermed også fået meget viden inden for dette område. Der er også flere fordele ved at vælge en isolatør, da de har nyttige redskaber til isoleringen og kan se, om det ligger ordentligt.

Har du brug for isolering af loft, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk, for at få et uforpligtende tilbud.