Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af tag – Opnå besparelser på varmeregningen

Isolering af blandt andet taget er vigtigt i et hus. Varme stiger opad, så har man ikke ordentlig isolering af tag eller loft, så stiger varmen bare ud her. Dette kan være en dyr fornøjelse, hvis man ikke gør noget ved det. Tagisolering kan derfor være en rigtig god ide, hvis man vil bare lidt på energien eller varmeregningen.

Skal du have isolering af tag, så kontakt endelig os hos DN Isolering for et godt tilbud. Vi arbejder i hele Nordjylland og . Vi har mange års erfaring med isolering af forskellige tagkonstruktioner. Derfor er vi altid klar til at hjælpe. Vi vejleder dig igennem det hele, så du får det isolering, du har brug for.

Hos DN Isolering bruger vi papiruldsisolering, da dette er et miljørigtigt valg. Isoleringen er lavet af genbrugsmaterialer, som gamle aviser og andet genbrugspapir. Det giver derfor en mindre CO2 belastning i forhold til mange andre isoleringsmaterialer.

Isolering af tag giver et bedre indeklima

Isolering af tag kan faktisk hjælpe på indeklimaet i din bolig generelt. Det sørger ikke bare for, at der er varmere i boligen om vinteren. Det kan faktisk også hjælpe med at sørge for, at der er et afkølet indeklima om sommeren.

Det siger sig selv, at isolering holder bedre på varmen om vinteren. Det gør nemlig, at boligen holder bedre på varmen. Varmen stiger nemlig ikke lige så nemt ud af taget, da isoleringen holder på det. I takt med dette skal du bruge mindre varme for at have en dejlig varm bolig om vinteren.

Om sommeren absorberer papiruldsisoleringen varmen fra taget. Dette gør, at du kan opnå et køligere indeklima med god isolering. Papiruldsisolering har en høj lagringskapacitet sammenlignet med andre materialer, derfor er dette den bedste til at opnå et køligere indeklima om sommeren.

Har du brug for isolering af tag, eller har du nogle spørgsmål eller vil du høre mere om pris? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk, for at få et uforpligtende tilbud.