Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Isolering af ydervægge – Miljørigtig og bæredygtig

Har du brug for isolering af ydervægge i dit hjem? Hos DN Isolering kan du få en miljørigtig og bæredygtig isolation af dine ydervægge. En god isolering kan holde på varmen i huset. Dette giver dig en lavere varmeregning, da behovet for opvarmning bliver mindre. Hos DN Isolering er miljø og bæredygtighed en vigtig værdi. Vi bruger derfor papiruldsisolering, som belaster miljøet markant mindre, end andre isoleringsmaterialer gør.

Ved hulmursisolering bores der et lille hul i ydervæggen. Igennem dette hul bliver isoleringen blæst ind i mellem den inderste og den yderste væg. Det lille hul lukkes, efter isoleringen er færdig. Hulmursisolering bruges oftest ved ældre huse. Ved en effektiv isolering af hulmur, sikrer det, at der ikke kommer fugt. Det sikrer også, at kulde ikke kan komme ind i huset. Behovet for varme bliver også mindre, da isoleringen er med til at gøre huset varmere. Varmeregningen bliver altså også mindre, end den var før.

Isolering af ydervægge – Papirisolering

Til isolering af ydervægge benytter vi papirisolering, som er lavet af papiruld. Papirisolering er lavet af genbrugsmaterialer, som fx gamle aviser og genbrugspapir. Dette gør, at denne isoleringstype er billigere, da det er lavet af genbrugte materialer. Papirisolering er effektivt og bruges til at isolere loft, hulmure, skunke og meget mere. Papirisoleringen ligger jævnt og dækker alle hjørner og kanter.

Vi isolerer også loft, etagedæk, gulve, skunk, tag og andet. Derudover laver vi isoleringstjek, efterisolering og varmeisolering. Vi har været i branchen i mange år. Vi har derfor også fået meget erfaring med at isolere. Når vi tjekker dit hus, vil vi også vejlede dig til, hvad den bedste løsning er for dig og dit hus.

Skal du bruge isolering af ydervægge, eller har du nogle spørgsmål? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk. Vi ser frem til at tale med dig.