DN Isolering er specialister i miljørigtig papirisolering

Autoriserede isolatører

Hos DN Isolering er vi Autoriserede Isolatører – vi er uddannet via Papirisolering Danmark og er med i et landsdækkende netværk af 45 Thermofloc isolatører, der sammen med Papirisolering Danmark, og producenten Thermofloc, har adgang til alle dokumentationer. Alle disse dokumentationer er nyskabende indenfor isolering og byggeri som helhed. Disse isoleringsløsninger er alle med til at give både vores private som professionelle kunder en masse værdi.

Alle udførte isoleringsopgaver afsluttes med et certifikat, som dokumentation for den udførte opgave. Endeligt bliver alle netværkets opgaver forsikret mod råd, brand  og svamp via TRYK Forsikring af importøren med en dækning pr. sag på op til 20 mio. Forsikringen er en dækningen, der er vedvarende så længe ejendommen står på fundamentet. Ingen andre isolatører yder deres kunder en så massiv garanti.

Med Thermofloc Papirisolering fra DN Isolering får man markedets mest miljørigtige papirisolering udført af en Autoriseret Isolatør, der leverer og certificerer opgaven og tilmed forsikre den. Det giver god mening med et lokalt isoleringsfirma.

Isoleringsfirma med rødder i Nordjylland

DN Isolering har sine rødder i Nordjylland, og den grundige, saglige tilgang til isoleringsarbejdet gennemsyrer den måde, vi gør tingene på. Vi leverer kvalitetsarbejde, som gør en forskel for din hverdag, og vi er altid åbne for at rådgive dig om dine muligheder inden for isolering.

Selvom vi har base i Nordjylland, tager vi gerne større opgaver over hele landet, og i det nordjyske er der ingen opgaver, der er for små til, at vi kan tage os en snak om det. Uanset hvor i landet du er, og hvilken isoleringsopgave du sidder med, kan du kontakte os ganske uforpligtende, så kan vi sammen finde frem til de muligheder, du har.

Vi bruger kun THERMOFLOC papirisolering, da det er den eneste variant herhjemme, der er fremstillet uden brug af unødige kemikalier, så vi belaster ikke miljøet – desuden er det overvejende genbrugspapir, og derfor er vores papirisolering en miljøvenlig måde at sikre et godt og varmt indeklima.

Både for private og erhverv

Isolering kan gavne både private hjem og arbejdspladser, og derfor udfører DN Isolering opgaver for både private og erhvervslivet. For private er der den fordel, at der kan opnås et fradrag på arbejdstimerne forbundet med isoleringen gennem det såkaldte håndværkerfradrag.

Det kan gøre det samlede regnestykke for private endnu bedre, at man kan få en skattefordel, men det er godt for økonomien i både private hjem og i erhvervslivet.

For virksomheder kan der også være penge at spare, ligesom der kan være branding i at vise sine nuværende og potentielle kunder, at man vælger at skrue ned for varmeforbruget.

Pålidelige og seriøse håndværkere

Kontakten med DN Isolering er altid hurtig og kompetent, uanset om det gælder et ønske om vejledning til den rigtige isoleringsløsning eller kommunikation om en konkret opgave. Du kan forvente det bedste fra DN Isolering.

Både stifteren Dennis samt de 5 ansatte er eksperter ud i deres felt og leverer altid et godt resultat, når de er ude hos kunderne. Se blandt andet vores anmeldelser på Anmeld Håndværker, hvor mere end 90 kunder har givet sin vurdering af os med en topkarakter til følge.

Få et uforpligtende tilbud

Få et uforpligtende tilbud på din næste isoleringsopgave. Ingen opgave er for stor eller for lille til os. Du kan læse meget mere om det forskellige isoleringsarbejde, vi udfører, på denne side. Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få gavn af at efterisolere dit hus, kan du få et gratis isoleringstjek – læs mere her.

Kontakt os i dag