Om DN isolering

Energirigtig isolering i hele Nordjylland

DN Isolering ligger i Hjørring i Nordjylland og ejes og drives i det daglige af Dennis Nielsen, der har mange års erfaring i branchen.

Dennis’s interesse for at isolere energirigtigt opstod, da han selv købte et gammelt hus, der skulle renoveres. Hans ønske var, at huset blev moderniseret, således at de faste udgifter kunne holdes nede og husets værdi kunne stige betragteligt. Her stiftede han nærmere bekendtskab med Thermofloc papirisolering.

Ikke alene er denne isoleringsløsning langtidsholdbar og god til at holde varmeforbruget nede – selve isoleringsprocessen er også billig og effektiv.

Foruden Dennis selv har firmaet fem ansatte, der kører ud til både private opgaver og opgaver for erhvervskunder. DN Isolering er også en mulighed for byggevirksomheder, entreprenører og typehusfirmaer, der ønsker at effektivisere deres arbejdsgange og holde udgifterne nede.

Hos DN Isolering er vi dækket af en forsikring gennem Tryg. I forbindelse med et isoleringsprojekt, udført med Thermofloc borfri papirisolering, udstedes der altid efterfølgende en isoleringsattest med tilhørende forsikringspolice, der dækker optil 20 mill. i tilfælde af skader som brand, fugt og skimmelsvamp forårsaget af Thermofloc papirisolering.

Hvor kan vi hjælpe?

Vi har base i Hjørring, men vi dækker hele Nordjylland samt ned til syd for Århus. Ingen opgave er for stor eller lille.
 Ring til os i dag på 30 91 90 00 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste isoleringsopgave.

Uanset hvilken type opgave vi står foran, garanterer vi dig en effektiv, allergivenlig, miljørigtig og økonomisk fornuftig isoleringsløsning.
DN Isolering ligger i Hjørring i Nordjylland og ejes og drives i det daglige af Dennis Nielsen, der har mange års erfaring i branchen.

Kom i kontakt med os

Menu