Om DN isolering

Energirigtig isolering i hele Nordjylland

DN Isolering ligger i Hjørring, i Nordjylland, og ejes og drives i det daglige af Dennis Nielsen, som har mange års erfaring i isoleringsbranchen.

Dennis’ interesse for at isolere energirigtigt opstod, da han selv købte et gammelt hus, der skulle renoveres. Hans ønske var, at huset blev moderniseret, således de faste udgifter kunne holdes nede og husets værdi kunne stige betragteligt. Her stiftede han nærmere bekendtskab med Thermofloc papirisolering.

Papirisoleringen Thermofloc er ikke blot langtidsholdbar og god til at holde varmeforbruget nede – selve isoleringsprocessen er også billig og effektiv.

Hos DN Isolering kan vi hjælpe med de fleste isoleringsopgaver, hvad enten det er efterisolering, isoleringstjek eller hulmursisolering. Ved at få undersøgt mulighederne for efterisolering, er der mulighed for at spare mange penge på varmeregningen. Klik her for at læse mere om at få et gratis isoleringstjek af DN Isolering. Der vil for de fleste være penge at spare ved at foretage efterisolering af sit hjem.

Isolering med miljøvenlig isolering

DN Isolering går op i, at vores isoleringsløsninger er miljøvenlige. Blandt andet derfor benyttes Thermofloc borfri papirisolering, som også er en optimal løsning for personer med stærke allergier. Desuden er papirisolering også tidseffektivt, da det kun tager 25% af i tiden, i forhold til traditionel isolering, hvorfor udgifterne til blandt andet lønninger kan holdes nede.

Foruden Dennis selv har firmaet fem ansatte, der kører ud til både private opgaver og opgaver for erhvervskunder. DN Isolering er også en mulighed for byggevirksomheder, entreprenører og typehusfirmaer, der ønsker at effektivisere deres arbejdsgange og holde udgifterne nede.

Hos DN Isolering er vi dækket af en forsikring gennem Tryg. I forbindelse med et isoleringsprojekt udført med Thermofloc borfri papirisolering, udstedes der altid efterfølgende en isoleringsattest med tilhørende forsikringspolice. Den dækker op til 20 millioner kr. i tilfælde af skader som brand, fugt og skimmelsvamp forårsaget af Thermofloc papirisolering.

Hvor Dækker DN Isolering?

Vi har base i Hjørring, men dækker blandt andet også Aalborg, Sindal, Løkken, samt resten af Nordjylland. Ingen opgave er for stor eller lille. Ring til os i dag på 30 91 90 00 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med din næste isoleringsopgave.

Uanset hvilken type opgave vi står foran, garanterer vi dig en effektiv, allergivenlig, miljørigtig og økonomisk fornuftig isoleringsløsning.

Kom i kontakt med os

Menu