Papirisolering

Papirisolering som materialevalg

De senere år har vi hos DN Isolering fokuseret udelukkende på papirisolering som materialevalg. Papiret giver de bedste resultater og er også den mest miljørigtige løsning. Vi bruger materialet Termofloc borfri, som er det eneste miljøgodkendte materiale på markedet.
 Termofloc er et naturprodukt og helt uden miljøskadelige virkninger. Denne løsning er også optimal for folk med stærke allergier.

Materialet består af genbrugspapir, der er ved højt tryk blæses ind i mellem vægge, lofter og etageadskillelser. Ved brug af papir undgår man kuldebroer – og så undgår man at betale for materialer, der ikke bliver brugt, da papirisoleringen kan blæses ind i alle hjørner.

Tidsbesparende løsning

Det tager kun 25% af tiden at papirisolere i forhold til traditionel isolering. Dette gør, bl.a., at udgifterne til arbejdstid holdes nede. Det tager ikke mere end en eftermiddag at isolere et hus med Thermofloc borfri.

Fordele ved isolering med papir

Papirisolering giver således en række fordele såsom:

  • En effektiv arbejdsmetode
  • Et energirigtigt resultat
  • En miljørigtig løsning.
  • En minimal affaldshåndtering

Vi kan hjælpe tekniske tegnere, ingeniører og bygningskonstruktører i projekteringsfasen med teknisk dokumentation og konstruktionsvejledning i brugen af Thermofloc borfri papirisolering.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe byggebranchen.

Hvis du har yderlige spørgsmål til isolering med papir, så ring allerede i dag på 30 91 90 00 til en uforpligtende samtale om dine muligheder.

Vi udfører bl.a. arbejde i følgende byer

Frederikshavn

Aalborg

Hjørring

Brønderslev

Løkken

Hirtshals

Nørresundby

Skagen

Sindal

Sæby

Skriv til os

Menu