Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Papiruldsisolering til isolering af din bolig

Papiruldsisolering er en rigtig god form for isolering. Materialet er et miljørigtigt valg. Isolering er generelt en vigtig ting ved et hus, når man vil forbedre sit energiforbrug og have en mindre varmeregning. Der er derfor flere fordele ved at isolere en bolig og eventuelt efterisolere den.

Der er regler for hvor meget isolering, der skal være i et nybyggeri, men der har ikke altid været de samme regler. Har man derfor et ældre hus, kan det være en rigtig god ide at få efterisoleret med papiruldsisolering. Det er en nem og hurtig måde at få isoleret ordentligt.

Hos DN Isolering er vi altid klar med et godt tilbud på papiruldsisolering. Pris for isolering kommer nemlig helt an på, hvor meget der skal isoleres. Vi tager derfor altid et kig på din bolig og vejleder dig igennem det hele. Derefter giver vi dig et godt tilbud, som gør, at du kan få efterisoleret din bolig, boligen kan holde på varmen, og du kan spare lidt penge på varmeregningen. Vi kommer i hele Nordjylland og , så giv os endelig et kald, hvis vi skal tage et kig på din bolig.

Papiruldsisolering – hvad er det?

Papiruldsisolering er lavet af genbrugsmaterialer. Det kan blandt andet være aviser og andet papir. Det er derfor et miljørigtigt valg, når det kommer til isolering. Når det er lavet af genbrugsmateriale, er det også forholdsvist billigt at bruge.

Isolering med papiruld er hurtigt at isolere med. Det foregår typisk ved at blæse papiruld ind i hulrummet med en papiruld maskine. Der føres en slange fra maskinen ind i hulrummet i blandt andet en væg, loft, skunk eller lignende. Så blæser man papiruldsisoleringen ind. Dette giver en god og en mere miljøvenlig isolering af dit hjem.

Har du brug for papiruldsisolering, eller har du nogle spørgsmål om materialet eller pris? Kontakt os gerne på tlf. 30 91 90 00 eller på mail: salg@dn-isolering.dk, for at få et uforpligtende tilbud.