Spring til indhold
  • Rent naturprodukkt

  • Bæredygtigt byggeri

  • Miljørigtigt

Alt i indvendig isolering

Hos DN Isolering i Nordjylland tilbyder vi en lang række af isoleringsopgaver. Står du og skal have isoleret dit loft, hulmur, krybekælder etagedæk o.s.v., kan vi klare opgaven for dig.

Hos DN Isolering er vi specialiseret i Thermofloc borfri papirisolering. Det betyder, at vi isolerer med papirisolering frem for mere traditionelle materialer som mineraluld.

Der er flere fordele ved at bruge papirisolering som isoleringsmateriale. Papiruld er både billigt, effektivt, miljørigtigt og allergivenligt.

Papirisolering skaber dermed et 100 % tæt isoleringslag, der både er varigt og energibesparende. Med en papirisolering fra DN Isolering kan du derfor være sikker på at få et tæt isoleret og energirigtigt hjem.

DN Isolering tilbyder isolering til både private og erhvervsdrivende i Nordjylland, men tilbyder også at lave isoleringsarbejde for personer i byggebranchen, der mangler en samarbejdspartner til at udføre en billig og effektiv isolering.

Vi tilbyder:

Skal du have efterisoleret?
     

Hos DN Isolering har vi specialiseret os i papirisolering, som er et isoleringsmateriale, der fremstilles af genbrugspapir. Det gør isoleringsmaterialet til et miljøvenligt og billigt materiale, som desuden er let at arbejde med, og som dækker selv de mindste huller og sprækker. Læs mere om papirisolering – klik her.
Du kan også læse meget mere om de services, som vi tilbyder:

Mangler du indvendig isolering i dit hjem

Mangler du isolering i dit hjem eller en samarbejdspartner til isoleringsopgaver, er DN Isolering det rette valg. Vi klarer nemt og hurtigt enhver isoleringsopgave – hvad enten det er i forbindelse med en renovering af dit nuværende hjem eller om det er et helt nyt byggeprojekt, du er i gang med.

Faktisk tager papirisolering kun 25 %
Faktisk tager papirisolering kun 25 % af den tid det tager at isolere med mere traditionelle isoleringsmetoder. Papirisolering er derfor den mest optimale isoleringsløsning, da det både er billigt, hurtigt og effektivt at udføre, og samtidig giver et allergivenligt, miljørigtigt og energirigtigt resultat.

Hos DN Isolering tilbyder vi alt inden for indvendig isolering og isolerer dit hjem fra top til fod.
Er dit hjem og dine vægge kolde kan en loftisolering og/eller en hulmursisolering være en mulighed. Loftisolering er sammen med hulmursisolering en af de bedste metoder til at minimere varmeudslip og forbedre indeklimaet.

Er det i stedet i husets nederste del eller gennem gulvet, at kulden trænger op fra, er det derimod en isolering af gulv eller kælder, du skal have lavet. Uanset hvor der er behov for isolering i netop dit hjem klarer vi det nemt og effektivt.

Få et grundigt tjek af hele din bolig

Er du i tvivl om, hvorvidt dit hjem trænger til en isolering laver vi også isoleringstjek, hvor vi kommer ud til dig og foretager et grundigt tjek af hele din bolig for at undersøge om dit hjem har brug for isolering nogen steder. Om du efterfølgende vil have os til at komme og isolere din bolig er selvfølgelig helt op til dig.

Har du brug for hjælp til isolering eller en samarbejdspartner til at udføre isoleringsarbejde? Så kontakt os i dag og få et tilbud på din isoleringsopgave på tlf. 30 91 90 00, eller udfyld kontaktformularen – så kontakter vi dig snarest muligt.

Kontakt os i dag

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ja tak jeg ønsker GRATIS isoleringstjek